musmutluanniskos selinnn-29 günde 3 öğün yemeklerden sonra 2’şer tane alın.yani günde 6 tane. Harika etki🙈😅
selinnn-29 musmutluanniskos yaaa bi etkili olsa uçarım havalara o kadar çay denedim ki :( hiç mi etkisi olmaz bunu yeni sipariş ettim
Glgrya Ben de kullanıyorum hala. Hiç bir şeyin artırmadığı sütümü bu hap artırdı. Tavsiye ederim kesinlikle dene...
Htlpyrk selinnn-29 su tuketiminide arttimistim en fazla bir haftadir suan tam gun hatirlayamiyorum malesef. Boza da fayda ediyor bende arada onuda iciyorum.
selinnn-29 Htlpyrk selam tekrardan elime ulaştı kargo geç geldipinden... heyecanla akşam yemepğmden sora içtim 2 ve şimdi yatmadan 2 henüz farketmedi
Gg5subat selinnn-29 kullanmadım bı kaç gün içinde sütüm normale döndü boza ve malt kullandım sık sık emzirip sagdim ve arttı. Benim sebebim az emzirmemmis bebeğim iyi ek gıda alıp emmek istemiyordu şuan yemeği bıraktı sadece emiyor ve her zamankinden çok çok fazla sütüm hapı deneyin ama kesinlikle emzirmeyi artırıp emmiyorsa da sağımı artirmaya çalışın umarım fayda görürsünüz
Htlpyrk selinnn-29 seve seve destek olurum ne demek:) merak etme artacak. Biraz zaman ver kendine, psikolijini de toparla hep artacak diye dusun. Bol su icmeyi ihmal etme. Gunde 6 tane alacaksin. Guzel haberlerini bekliyorum.
selinnn-29 Htlpyrk sağol ALlah razı olsun. Kargo geldiğinde öyle sevindim ki . Umutla inanarak içtim. Akşam yemeğimden sonra. Gece de meraktan içtim 6 saat geçmişti ama etki etmedi yaa. Su 20 bardağı geçtim. 2-3 güne eder sanki inşaallah
CanAyAna Bana bir etkisi olmadı süt konusunda ya da hissedilir derecede arttırmadı ama onu kullandığım dönemde ondan mıdır yoksa sütüm artsın diye şu faydalı bu faydalı ne duysam gediğimden midir bilmem kilom çok arttı ve veremiyorum da