Arkadaşlar merhaba yeniden,
Kızım 20 aylık oldu. En son ıkı ay önce kdr hastalanmıştı. Hastalandığından beri geceleri horlama , ağızdan nefes alamama,sürekli devam eden balgamlı öksürüğümüz var. Gece uykusunda o kadar zor nefes alıyor ki geçen bıguluyor gibi oldu allahtan uykuda degıldım yan yatırdım hemen. Rahat uyusun diye çift yastıkla burnunu serumla açıp yatırıyorum. Üç doktora götürdüm biri özel di. Röntgen cekıldı genız eti ve bademcıgı normale göre iri ama çok ufak hıc bırsey yapamayız burnu da alerjik denıldı. Ikı yasından önce burun damlası ılac verılmıyormus alerji için de. Dedım doktora anlattım bakın 4nay kaldı ıkı yaşına verelım yarım doz da olsa ne gerekiyorsa çocuk çok rahatsız diyorum bşr Care bulamıyorlar çozüm onerısı yok. Ama çocuğum çok rahatsız sürekli ağızdan nefes aldığı ıcın öksürüğü de devam edıyor bence cnku tahrıs oluyor. İştahımız da çok çok azaldı zaten iştahsız bır bebektı. Sağlık ocağına götürdüm en son doğru dedi bisey yalamazlar ufak ama polen zamanı zyrtec alerji şurubu yazdı ver bır ay kullan rahatlama olacak mı gözlemle dedi. Sizce ne yapayım ortada teshıs yok kullanmalı mıyım bu ilacı. Kullandım bir kez aslında ama uyku yaptı çocuğa çok. Böyle bi sorun yaşayan varmı yardımcı olun vardır bi çözümü belki