tekbasimabakiyorum Aydanur24 ne kadar su veriyorsunuz?, Normalde gerek yok diyorlar ama bu olay olunca ben de vermeye başladım iki çay kasigi
Nilkusumm tekbasimabakiyorum evet ben bol bol su verıyorum artık bırde saat başı emziriyorum az da olsa
tekbasimabakiyorum Nilkusumm bizimki de saat başı emiyor. Bol bol su derken ne kadar veriyorsunuz ve kaç aylık?
Aydanur24 tekbasimabakiyorum ben nerdeyse her mamadan sonra iki çay kaşığı veriyorum çok araştırdım suyun hiç zararı yok tek zararı asisi icirirseb karnı sisecegi için mamayı az yiyecek olması o kadar.
Nilkusumm tekbasimabakiyorum 4.5 aylık günde bir kahve fıncanın yarısı kadar tabı bır anda degıl ara ara
Hediyealp tekbasimabakiyorum biraz daha Su vermeyi denesen yada bol bol emzirmeyi susuz Kalan bir insanın idrarı bile korkuyor bebeklerde de kokması normal biraz su içsin derim
tekbasimabakiyorum Hediyealp sürekli emiyor görsen, günde 12 dolu dolu cisli bez alıyorum. Hepsi kokuyor anlamadım gitti.
Nilkusumm tekbasimabakiyorum yine de içirin bence biraz ben doğduğundan beri içiriyorum çok sever suyu
Hdmkeskin tekbasimabakiyorum koku dediğiniz aromatik gibiyse metabolik bir rahatsızlık olabilir bir polikliniğe gidebilirsiniz bunun için çocuk metabolizmaya. Ama kötü kokuysa hani susuzluktan kaynaklıdır yüksek ihtimal yapılan tetkiklerde ürat kristali pozitif mi ya da dansite kaç?