Papatyaaa01 İyi araba süren kadınlar ve araba sürmeye gayret eden kadınlar diye ikiye ayrılıyoruz bu bir gerçek , ilk önce oturusun dışarıdan bakıldığında karsi tarafa güven verici olsun canım cama yaklaşma canım bunhic şık görünmüyor ve maalesef yapan çok , Dunyanin neresinde oldugu farketmez bayanlarin araba kullanamayacagina inanmis psikopat ruhlu soforlerce her daim taciz edilsekte bunları görmezden gelmen lazim bir de 😊 . standart bir bayan sofor afallayip hata ustune hata yaparak kaza yapmaz yada kazanin esiginden donmez, aksine sogukkanlilikla durumu idare eder bunu bil çünki biz kadınlar pratik zekaya sahibiz . İlk once tek hamlede park edebilmeyi iyice çalış ve ustalaş bu seni daha havalı gösterir izleyenleri imrendirir arabadan inip çaktırmadan kaldırıma paralel koyduğunu gördükçe özgüvenin gelir vayy beee babanda mi şofördü dersin içinden , iyi araba kullanmanın bir diğer sirri ise kendine guven ve cesarettir ve yanında oturup seni sürekli yönlendirecek ve hevesini güvenini kıracak biri olmasin ilk etapta binmeyi bir iki kere yalnız yaptıktan sonra sanki yıllardır kullanıyormuş gibi hissedecek ve sanki hep suruyormussun hissine kapilacaksin bisiklet gibi yani bir binersin bakarsın aaa gidiyorsun ya aynen öyle hiç korkma hepsi budur . Sonra ver elini gezmeler tozmalar uzun yollar ben 35 yaşımdayım 18 yaşımdan bu yana 17 yıldır kullanıyorum babamdan öğrenmiştim ve hiç karismazdi bana cesaret verirdi yanında hep “yaparsın sennn” diyen biri olsun , olmasaydı ehliyetim eli kolu bağlı hürriyetim alınmış hissederdim kendimi … Yolun açık olsun 😍