sarikusveannesi ipekmom Şarabın tadı neye benziyor ya hiç içki içmedim ama eşime eşlik etmek istiyorum masa kurmak istiyorum filan ama hiç bişey içmedim bu zamana kadar redbull bile içmedim
Momdady2021 sarikusveannesi hafif bi şarapla başlayabilirsin ya da beylis içebilirsin çok hafif tadı soğuk kahve gibi
Eylulunannesi55 sarikusveannesi ben votka içmiştim ilk sanırım istanblue seçiyorum ama eşim onu sevmiyo çok kendi sevdiğinden alıyordu onu bulamadım bulursam yazcam tekrar kızıma hmile kalmadan içtim en son hala cesaret edemedim bebeğe bakma konusunda istanblue yu icmeteli baya oldu ana srviyorum bana ağır gelmiyordu
Eylulunannesi55 sarikusveannesi red rabel di adı sanırım viski seviyo o bende sevdim ama ilk ictigimde tadını sevmemiştim alışana kadar uzun sürdü ama ilk sarhoslugum bunla olmuştu sanırım 😂 Chivas regal de seviyoruz.. tabi syan volime kaldı eşim çok pahalı ickiler
Pelopelo Bizzat doktoruma sordum bira sarap emzirirken bile icebilirsin ama yuksek alkollulerde alti saat olsun dedi
hepi_anne Pelopelo ciddi misin? Bende çok istiyorum bu ara ama benim kızım sabaha kadar kalkar emer,emzirmezsem ortalığı ayağa kaldırır o yüzden içemiyorum
Mira__ Bende kızım derin uykudayken içmiştim. 2 defa sütümü sağıp çiçek dibine dökmüştüm sabaha da gitmiş oluyor bence emzirin 1 saat sonra sütünüzü sağıp öyle için.
durumelegimm sarikusveannesi bira içeceksen miller al çok hafif yanına tuzlu çerez yersin. Ya da istanblue al votka bir parmak kadar koy bardağa üstünü vişneli meyve suyu ile tamamla içimi rahat.
Bibebek_ sarikusveannesi tertemiz tekila al koy masaya bir limon biraz da tuz tek bi shot at dünyan yerine gelsin etil alkol kokusu gibi ama böyle tekte dik en az 2 shot içersin hoşuna bile gider ööfff arkasına da bir dilim limon ye aaayyy ekşi ekşi canım çekti ama emziriyorum diye ek gıdaya geçeceği zamanı bekliyorum içmek için riske atamam 😂😂😂
sarikusveannesi Eylulunannesi55 benimkide yeni rakı içer red label ve chivas regal içer başka içmez güzel değil der
handaan Pera01 doktorum 1 kadeh şarap içersen sorun olmaz dedi,emzirebilirsin direk dedi. Ama ben minimum 2 saat sonra emziriyorum.
delirmeceler Pera01 alkol hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım var emzirme dönemindede 1 bira yada şarap içerlerdi kesinlikle sağıp döküyorlardı ve öncesindede sağım yapıp dolaba koyuyolardı ertesi gün başlıyolardı emzirmeye vücuttan atıldıktan sonra
Winnithepooh sarikusveannesi şarap dene zaten bira içmek tense yoksa sürekli bira 🍺 içince tuvalete gidiyorsun 🤣 ağzında buruk ve mayhoş bir tat oluyor kırmızı ise şarap beyaz sevmem önermem şahsen ben rose var o da benlik değil ama deneyin bence sırayla hepsini ictiginizde derim belki çok beğenirsiniz