@Masalyanki35 Merhabalar, çocuğum doğduğunda emziriyordum Ramazan ayı gelmişti ilk bi kaç gün oruç tutunca sütüm çok azaldı, oruç tutmayı bıraktım ama sütüm eski seviyeye gelmedi. Anne sütü kadar olamaz tabi ama en yakın süt keçi sütü bilgisi çok doğru. Bende keçi sürü verip vermemeyi düşündüm çokta tereddütte kalmama rağmen hazır mamaları vermek içime sinmedi ve keçi sütü vermeye başladık oğlum 4 aylık iken. 6 aylıktan sonra ek gıdaya başladık ama 2 yaşına kadar sütlede beslenmesi gerektiği için şimdi oğlum 16 aylık ve hala keçi sütü veriyoruz. Oğlumun gelişimi çok iyi ve biz hastahane yüzü görmedik desem yeridir. Gerçekten bu konuda tecrübeli biri olarak söylüyorum çocuklarınıza hazır mamalar değil keçi sütü verin. Gelişiminde ki etkiyi farkedeceksiniz. Daha az veya hiç hasta olmadığını göreceksiniz inşaallah. Biz de keçi sütünü doktorumuza sormuştuk ama bir şey dememişti. Demem o ki doktorlar bişey demiyor diye tereddüt etmeyin ve bu en doğal olan yolu tercih edin. Ayrıca bir not daha ekleyeyim. Eğer 6 aydan küçükken verecekseniz, Toz Perga’lar var ben bununla birlikte vermiştim. Yine bu konuda aklınıza takılan bir şeyler olursa sorabilirsiniz