Buket57 asla sütünün yetmediğini düşünme. Bebekler acıktığı için sadece ağlamaz. Şuan hep memede olmak istiyor çünkü tek bildiği şey senin kokun senin sıcaklığın. Doktorum anne karnında amniyon sıvısının kokusu, meme ucunun kokusuna benzediğini söylemişti. Tek sakinleşiceği yer meme. Sütüne güven annesi, şuan dünyaya o kadar yabancı ki. Ben 10 saat memede tuttuğumu bilirim; açardım tv izlerdim o memede uyur uyanırdı. Emdikçe çoğalacak sütün vucudun bebeğine yeticek kadar süt üretecek. Bakma kimseye herkese göre her bebek aç. Her zaman aranması normal, emme refleksleri yavaşlayacak, şuan bulduğu hrrşeyi emmek istemesi çok normal. Sakın üzme kendini, bende çok üzülüyordum, hep meme de sütüm yetmiyor mu diye. Bide sağmaya çalışıyordum süt çıkmıyordu bide ev öyle kalabalıktı ki 1 saat sağardım 20 cc anca çıkardı aa bu kadar mı çıktı derlerdi oturur ağlardım. Ama doktorum dünyanın en iyi makinası da olsa asla bebek kadar kuvvetli çekemez dedi. Resmen çarpı 2 şeklinde sütün var dedi. Bide ne zaman bebeğimi sevsem bi gece altını değiştiriyordum böyle seve seve bi baktım 2 gögsümde akmaya başladı. İlk defa öyle şaşırmıştım ki. Şuan sağarken bile onun resmine bakıyorum onu seviyorum inanırmısın o bile çoğaltıyor sütünü. Doktorum memelerin sadece bir magaza olduğunu söylemişti. Mağazadan ürünler eksildikçe fabrika üretime geçer demişti. Yani bebek emdikçe vucut hiç durmayacak. Birde onun ağız salgısı memeyi vucudu uyarıyormuş. Lütfen ben çok üzülüp ağlamıştım. Kucağımda çocuk sezeryan ağrısıyla ağladığım günleri hiç unutmuyorum. Sen yapma dünyanın en güzel annesi sensin. Sen bebeğine yetersin