Dimplesbaby Karadut çok iyi geliyor canım varsa yedir yada karadut özü falan varsa sulandır meyve suyu gibi içsin
Betul055 Ankarali evet onu bende duydum doktorurma sorduğumda sorun yok dediği için verdim herhangi bir sorun olmadı
shdshd Ygz merhaba ağızda koku yapıyormuydu acaba karadut şurubunu içirmemiz yeterlimi yaranın üzerine sğrmek pek mümkün değil çünkü bebekte
Ygz shdshd yok siz bi kaşık verin emerek yutacağı için yine işe yarar ama kücük değilse bunu günde ⅘ kez tekrarlayın
Ygz shdshd farmisol sprey var ağız yaralarına çok çok iyi geliyor. Doktorunuza danışıp bir kullanın isterseniz ben oğluma kendime vs kullanıyorum aft çıkınca bi kaç günde toparlanıyoruz
Alminaa06 Esralper benim kızımda da olmuştu çinko şurubu verdi doktor aynı gün geçti. Bazı değerlerin düşüklüğünden oluyormuş aft
shdshd Ygz karadutu veriyorum aynı zamanda farmisolede başladım yutulmasında bir sakınca yokmuş çamaşursuyu gibi kokuyor oluşu endişelendirmişti biraz dr onayı aldık inşallah iyi gelir. Ağızda koku oluyormuydu sizin peki?
Ygz shdshd hayır yaradan kaynaklı olmamıştı ama bi kaç kez koku olayını yaşadık. Nasıl bir koku oluyor acaba? Doktorumuz aseton kokusu gibi olursa söyleyin şekerine bakalım demişti.
shdshd Ygz yok hayır sanki iltihap kokusu var diş patlsttığı için kanamış ve enfeksşyon kapmış stomatit olmuş dedi. Buco bleu mavimürekkep verdi ama çok bir işe yaradığını sanmıyorum karadutla farmisol iyi gelecek inşallah
Ygz shdshd ay inşallah yaraya sürekli farmisol sıkmaya çalışın iyi gelicektir inşallah. Bu ne zamandır böyle ? Uzun süre geçmezse tekrar doktora götürün inşallah gerek kalmaz🙏🏼
shdshd Ygz 3 gün oldu kullanıyoruz fsrmisolden sonra toparlamaya başladı sanki biraz rahatladı gibi 1 hafta sonra kontrol demişti dr. Çok sağolun inşallah düzeleceğiz bir an önce 🤲