Birberenannesi Merhaba kızçeler 💜 benim bu ilk anneler günüm olucak çok heyecanlıyım 🤩 tabi bebişim hediye alamaz da merak ediyorum eşleriniz hediye alıyor mu size veya siz eşlerinizden hediye bekliyor musunuz? 😃
kolonyalimendil Birberenannesi ilk anneler günüm olduğu için bekliyorum 😂 5 sene hep içi buruk yaşadım bu günü benim için çok daha anlamlı çünkü
Birberenannesi kolonyalimendil ben de öyle 6 sene sonra tüp bebekle oldu kızım. Bu sene almazsa elimden çekeceği var valla canını seviyorsa alır hediye 🤣🤣
cinarinannesiiii Birberenannesi 2 yıldır anneyim geçen yıl robot süpürge bu yıl airfry aldı eşim daha kargo da airfry elime geçmedi 🌼
Birberenannesi Morlahana ya zaten ben de öyle büyük büyük pahalı hediyeler istemem dediğin gibi gönlümü almalı 🌸
Laydaren Birberenannesi 2. Anneler günüm olacak 😊 eşim kahvaltıya götürür. Gelenekselleşmiş bir olay haline getirmek istiyormuş bunu. Oğlumuz büyüyene kadar eşim götürecek büyüyünce oğlum🥰Geçen sene hediye almadı çiçek vermişti. Bu sene de istemiyorum. Oğlumuz anneme şunu alalım diyene kadar yolu var bu hediyenin 🫢