Poyrazin_annesii Vala ben bimden alıyrum 😂 bız hıc kadaba fln gıtmeyız kıymamıda fln aylık alışverıs yaparken hep bimden alıyoruz
BuzluKahve Denizanasi92 Evet bütün tavuk alıyorum, orda kasap reyonuna rica ediyorum ikiye bölüyorlar. Çiğ şekilde buzluğa atıyorum yarısını.
BuzluKahve babyyyy1 organik demek, sertifikalandırılmış demek. Köyden gelen teyzeler basıyorlar gdolu yemleri. Kontrol yok. Ve genelde yumurtadan kesilmiş kart tavukları kesiyorlar o yüzden de saatlerce pişmiyor.
Denizanasi92 BuzluKahve hmm çok mantıklı. Ben hiç doğramadım da hayatımda. Çok sık yapmıyorum ama yapınca alayım teşekkürler
P2044 BuzluKahve Geç pişmesi doğal diye biliyorum düdüklü tencerede 1 saat normal tencere de 2 saatten önce pismiyor organik tavuk … İster pazar olsun ister arka bahçe de herhalukarda olması gereken de bu galiba .
herseySeninleguzel11 BuzluKahve Köy tavuğu geç pişer ve öok daha lezzetlidir dedemler de köyde yaşıyor ordan biliyorum kart tavuk olmasıyla alakası yok.
[silindi] Masal-33 file markette organik tavuk var ondan alıp haşladım. Porsiyonluk bölüp buzluğa attım. İhtiyaç oldukça çıkarıp veriyorum
KubeyHatun Masal-33 Kendi çiftliğimiz var. Tamamen organik beslenecek nasipse çocuğum. Sera da yapılır şimdi. İsteyen olursa gönderebilirim.
endoplazmikretikulumiste Masal-33 organik tavuk var marketlerde biraz pahalı kimi kasaplarda da var . Erken ergenliğe neden oluyor evet ama em hızlı neden olan bıldırcın yumurtası mesela erkek çocuklarda göğüs falan çıkartıyormuş ameliyat olanlar var bu yüzden bıldırcın yumurtası haftada 1 yada on günde bir verilecekmiş hiç verilmesede oluyormuş şimd diyecekler ki biz onlarla büyüdük arkadaşlar şimdiki tavuklar yumurtalar sütler eskisi gibi değil hepsi hormonlu maalesef
Gryffindor Bir çoğunuz bolez köylüm yazmışsınız ama o da fabrikasyon. Sitesini incelerseniz organik sertifikası yok ve 60 günde kesiliyormuş. Yani aslında organik vermiyorsunuz. Zaten köy tavuğu tadında diyor yani köy tavuğu değil.
memonunannesi Masal-33 merhaba, evet komşunuz haklı ancak kendinizi üzmeyin çünkü keşke tavukla bitse. Buğdayından, mısırına ne yazık ki hiçbir şey eskisi gibi değil. Ben migrostan ya da fileden alıyorum. Oralarda bulabilirsiniz organik tavuk.
Menis123 Masal-33 bende organikse yediriyorum organik değilse yedirmiyorum dikkat etmek lazım ben kendim market tavuğu yiyorum ama oğluma yedirmemekte çalışıyorum
Agg2408 Masal-33 ben market tavuğu hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum kendimiz bile yemesek olur ama yiyoruz maalesef hiç vermiyorum hormonlu. organik bulsam onu veririm ama onu da nereden bulucam o yüzden hiç vermemeyi tercih ediyorum bi yararı yok zararı var çünkü
Cyerg Masal-33 evet bana da doktorum söyledi, maalesef doğru. Üzerinde organik yazan migros gibi yerlerde oluyormuş ama henüz almadım.
herseySeninleguzel11 Masal-33 Normal tavuğu ben bile tüketmemeye çalışıyorum ama kolaylık oluyor diye yapıyorum ayda 1 yada 2 haftada 1. Oğluma organik bulursam alıyorum.