[silindi] Masal-33 file markette organik tavuk var ondan alıp haşladım. Porsiyonluk bölüp buzluğa attım. İhtiyaç oldukça çıkarıp veriyorum
KubeyHatun Masal-33 Kendi çiftliğimiz var. Tamamen organik beslenecek nasipse çocuğum. Sera da yapılır şimdi. İsteyen olursa gönderebilirim.
endoplazmikretikulumiste Masal-33 organik tavuk var marketlerde biraz pahalı kimi kasaplarda da var . Erken ergenliğe neden oluyor evet ama em hızlı neden olan bıldırcın yumurtası mesela erkek çocuklarda göğüs falan çıkartıyormuş ameliyat olanlar var bu yüzden bıldırcın yumurtası haftada 1 yada on günde bir verilecekmiş hiç verilmesede oluyormuş şimd diyecekler ki biz onlarla büyüdük arkadaşlar şimdiki tavuklar yumurtalar sütler eskisi gibi değil hepsi hormonlu maalesef
Denizanasi92 BuzluKahve hmm çok mantıklı. Ben hiç doğramadım da hayatımda. Çok sık yapmıyorum ama yapınca alayım teşekkürler
Gryffindor Bir çoğunuz bolez köylüm yazmışsınız ama o da fabrikasyon. Sitesini incelerseniz organik sertifikası yok ve 60 günde kesiliyormuş. Yani aslında organik vermiyorsunuz. Zaten köy tavuğu tadında diyor yani köy tavuğu değil.
memonunannesi Masal-33 merhaba, evet komşunuz haklı ancak kendinizi üzmeyin çünkü keşke tavukla bitse. Buğdayından, mısırına ne yazık ki hiçbir şey eskisi gibi değil. Ben migrostan ya da fileden alıyorum. Oralarda bulabilirsiniz organik tavuk.
Menis123 Masal-33 bende organikse yediriyorum organik değilse yedirmiyorum dikkat etmek lazım ben kendim market tavuğu yiyorum ama oğluma yedirmemekte çalışıyorum
Agg2408 Masal-33 ben market tavuğu hiç vermedim vermeyi de düşünmüyorum kendimiz bile yemesek olur ama yiyoruz maalesef hiç vermiyorum hormonlu. organik bulsam onu veririm ama onu da nereden bulucam o yüzden hiç vermemeyi tercih ediyorum bi yararı yok zararı var çünkü
Cyerg Masal-33 evet bana da doktorum söyledi, maalesef doğru. Üzerinde organik yazan migros gibi yerlerde oluyormuş ama henüz almadım.
herseySeninleguzel11 Masal-33 Normal tavuğu ben bile tüketmemeye çalışıyorum ama kolaylık oluyor diye yapıyorum ayda 1 yada 2 haftada 1. Oğluma organik bulursam alıyorum.
herseySeninleguzel11 BuzluKahve Köy tavuğu geç pişer ve öok daha lezzetlidir dedemler de köyde yaşıyor ordan biliyorum kart tavuk olmasıyla alakası yok.
GozdemHilal Bulamıyorsanız yedirmeyin çünkü faydadan çok zararı var market tavugunun ben köy tavugu kestiriyodum ama çok sevmiyor oğlum biraz ara verdim bulamasam da hiç yedirmem herhalde .Arkadaşınız doğru bilgiler vermiş .Yedirmeseniz daha iyi tabi.
Gmznr2909 Ecemoz1 yanlış anlama beni lütfen ama bana da marketten alınanlar hoc organik gibi gelmiyor
sirinpatates Masal-33 bencede haklı vermeyin. İnstagramda bile doktorlar anlatıyor bu durumu yediklerimiz tavuk değil civciv nerdeyse hormon basıp şaşırıyorlar. Koy tavuğu yediriyorum ben bulabilirsin bence yakınlarında koy falan varsa satan dükkanlarda var gerci
Prens3456 Mete23-6-2022 sadece tavuklar hormonlu olsa gene iyi pazardan aldığımız meyeveler sebzeler dahil. O zaman herkes kendi bahçesinde yetiştirmeli biz dahil yememeliyiz