Symaeymn22 Emine_2222 emziren anneler de yapabiliyor benim için avantajı bu ve baharat alerjim falan va beden sarayını komple temizlemek hemde kilo vermek için yapıyorum 😘
Symaeymn22 Ahmthn canım kan grubuna Göre besleniyorsun malzemelerini belirliyor kan grubuna Göre onları alıyorsun ücreti var 300 TL kendisi diyetisyen değil ama bilgin olsun sağlık DANIŞANI
Symaeymn22 Ahmthn bende öyle diyetisyene falan gidemedigim için malum çocuk daha önce faydasını görmüş bir insandan bilgi edindim telefon ile iletişime geçebildim kendisi ile.
Nursena0606 Emine_2222 Ben yemek yemeyi çok seviyorum. Birde adanalı olunca yağlı salçalı yemeklere alışığız. O yemeğe ekmek banılacak. Ona rağmen 5 kilo verdim siz düşünün
Ahmthn Symaeymn22 hıı anladım canım o zaman bana kesin bi liste çıkaramaz sanırım her kan grubuna baktırmamda farklı bişey çıkıyo bnde ebeyim bu arada 😬
Nevasedaa Emine_2222 25 kilo aldım hamileyken ekmeği kestim,şekeri kestim hepsini verdim şu an da her şeyi kararında yiyiyorum. Ekmek cinsi çok önemli tam buğday ekmeği çok tok tutuyor. 45 kiloyla hamile kaldım 70 le doğuma gittim şu an 44 kiloyum
Nevasedaa Emine_2222 bebeğim iki aylıktı emziriyordum emzirirken 10 kilom gitmişti. Yani totalde 6 ayda verdim ama çok şükür sarkma filan yok spor ve diyetle. Şu an da dikkat ediyorum haftada iki veya üç kez spor yapıyorum.
Tontis_annesii Emine_2222 yok bişey olmaz hatta diyetisyenim bana yeşillik sınırsız dedi doyacağın kadar yeşillik yiyebilirsin dedi 😄