Kbetul XHumaHanmX biraz bekleyin renk bir tık da olsa koyulaştıyasa olma ihtimali var ben şu an ki bebeğimi böyle öğrendim 🥹🥹
MasalsMommy XHumaHanmX ben kızımı böyle hayali çizgi ile öğrenmiştim. 2 gün sonra falan tekrar yapın bi bence ya da kesinlestirmek ocin bi kan testi yaptırın isterseniz
XHumaHanmX Kbetul fotoğrafta çok belli olmadı gibi ama gerçekte bi tik daha belirgin gibi sanki ama emin olamadım
Nesli92 XHumaHanmX Yani aslında ben de kızımı reglm 7 gün geçtikten sonra test yapıp öğrenmiştim bariz çıkmıştı ben de çift çizgi bilemedim o yüzden :/ Hatırlıyorum, 7 günü yapmıştım baya baya çiftti
Katun XHumaHanmX bayada gecikmiş net çıkması lazım sanki var gibi ama kan verin bence düzenlimi adetiniz
BelaCivciv XHumaHanmX Bu kadar gecikmeye net çıkması lazımdı ama geç döllenme falan olabilir. Kan testi verin en iyisi
XHumaHanmX Katun 5 ay önce doğum yaptım 2.ayin sonunda regl görmeye başladım ama çok düzenli bi adetim olmadı ama bu kadar da gecikme yaşamamıştım hiç
Oglumetehan XHumaHanmX 1 yıl önce doğum yaptım doğumdan 5 ay sonra adet oldum ama hiç düzenli olmadım son 3 aydır tekrar kesildim yine olmuyorum birkaç defa doktor kontrolüne gittim emzirirken böyle olması çok normal dedi yani düzenli olmaması. Siz emziriyo musunuz bilmiyorum gerçi ama eğer emziriyosanız bence o yüzden gecikmiş olabilir çünkü 7 gün geciktiyseniz çizginin daha belirgin olması gerekirdi diye düşünüyorum bu tarz hayali çizgiler erken ya da gününde yapılan testlerde falan çıkıyo sizin baya gecikmiş. Tabi bu şahsi düşüncem☺️
SelimeliS XHumaHanmX 6 7 dakikaysa vardır muhtemelen ama şöyle 1 2 saat sonra gördüm deseydiniz yoktur diyecektim
XHumaHanmX Oglumetehan evet emziriyorum 5 aylık kızım var çok düzenli bi adet takvimim yok zaten ama bu sefer çok gecikti bende şüpheye düştüm bebeğim de çok küçük açıkçası korktum da