Kızlar meraba bişe danışmak istiyorum size ben işin içinden çıkamadım ne diceğimi nasıl davranmam gerektiğinide inanın bilmiyorum eşimle severek evlendik çok şükür şu an parasal bi sıkıntımız yok bi devlet kurumunda hemşireyim eşimde matematük öğrt özel ders falan veriyo ben ayın 15 nde o hiç söylemeden maaşım yatar yatmaz kendisine gönderiyorum fakat bugün annemler aradı ve bnm evlenmeden önce aldığım çeyizlerimin borcu dolayısıyla sıkıştıklarını bün lira kadar göndersem iyi olacağını söyledi annem şunu da söyliyim kesinlikle ellerinde para olsa öderler gerçekten sıkışmışlar ama babam bana bişe söylemedi istemedi de hallederiz kızım sıkma canını deyip konuyu kapattı ben de eşime bana 1000 li ra verir misin çeyizimin borcunu ödicem annemler sıkışmış falan dedim neyse bnm gönlüm yok öderler bişekilde falan dedi sabahtan beride suratım asık asık gezerken dayanamadım saymaya başlasım işte senin de çocuğun var annen var kardeşin var senden para istediklerinde ben yok mu dicem sonuçts onlar bnm ailem ve borç bnm borcum bunu ben söylemeden senin söylemen lazım hülya sıkışmalarına gerek yok neyse biz ödeyelim sıkıntı çıkmasın demen lazım dediğimde bnmle tartışma para senin paran gönder o zaman diyip suratını astı şimdi bn buna napim ne söyliyim inanın evlilik gerçekten böyle bişe olduğunu bilseydim evlenmezdim diyorum kendime yani böyle bile olabilir mi aile. Sıkışmış ve eşin para göndermek istemiyo onlar beni okutup meslek sahibi yapsın bnm yaptığıma bak bilemiyorum öyle işte paraya gelince parayı ister kavga etsin ister etmesin göndercem zaten ama kendisine bu saatten sonra nasıl davranmam gerektiğini çözemiyorum siz olsanız nasıl bi tavır takınırdınız ??