Deletedmom_42 Birevladaemanetci kafayı yedim tansiyon falan benim gitt zaten aramızda sağlıkçı falan yokmu yaaa var bir test daha sabah yapıcam
Esraerol-geldi Deletedmom_42 2 tane koyu çizgi birbiriyle aynı koyulukta olan iki tane çizgi demek. Bu test pozitif demek. 1 tane çizgi çıkması gebelik yok demek. Hiç çizgi çıkmaması o test çalışmıyor demek.
Birevladaemanetci Deletedmom_42 Adetin kaç gün geçti? Ben olsam bu kafayla sabahı bekleyemez hemen yapardim
Esraerol-geldi Deletedmom_42 sabahı neden bekliyorsun ki. Varsa test yap ben hep kafama göre yapıyordum varsa vardır yoksa yoktur
aybikreis Deletedmom_42 Kullanma talimatına bakın, kesinleştirmek için kan verin böyle test ilk defa gördüm ben
Deletedmom_42 Birevladaemanetci adetim biteli 9 gün oldu ay sıyırcamm 45 gündemi ne birlikte olduk eşimle ama korunmuştu dibinden sızdığını farketmiştir hemen ertesi gün hapı içmiştim üstelik ..ilişkinin üstündnen baya geçmiş oluyor ama …
aybikreis Deletedmom_42 Yok prospektüs değil testin çıktığı yırtarak açtığımız koruyucu kılıfta resimli tarif ediyor. Nasıl yapılacağı ve pozitif negatif resmi gösteriyor, tüm testlerde var bu
Birevladaemanetci Deletedmom_42 canm 9 gün olmuş net çıkar diğer testi yap sabahı bekleme yaz bizedee