Sedaybars Ebrunureren her cocuk aynı degil bunu hiç bir zaman unutmayın erken ama bembeyaz olmus yani büyük ihtimal diş geliyor huzursuzluk falannda varsa meme mama emzik reddi diştendir
Zumra_Fatma cennetkokuluyavrum canım bizde de 3.5 4 aylık iken basladi boyle dis belirtileri taki yeni yeni cikiyor 7 aylik iken ilk disimiz cikti simdi ise 8 ayligiz 2 ncisi cikti
Cemosss Ezelaysen yok bizimki yeni başladı ben akşam 8de yatırırım sabah 7de 8de kendi kalkar gece 2 3 saatte bi emzirmeye alırım kucagıma geri koyarım. Ama bu sıralar gece uyanması aglaması basladı işte
Gokturk_ Denooomii o delik gibi kesik gibi olduktan kısa zaman sonra birden açılıyor orası bir bakmışsınız diş ama başta anlayamayabilirsiniz şeffaf birşey gibi oluyor diş büyüdükçe beyaz inci gibi duruyor 😂
Terslale Ezelaysen aynı seyleri bebeğimde yaşıyor 3 ay 20 gunluk ama 4 ay uyku gerilemesidir diye dusunmustum bunlara ek olarak geceleri uykuya tekrar dalamiyor bu ara ,memede de emerken sonlara dogru ağlıyor hırçınlaşiyor diger memeye geçiriyorum ama huzursuz yinede
gececimon havuclukekim bunu yazmanıza çok sevindim çevremde kimse demedi bana diş zamanı kafadan ateşlenebilir diye bende diyorum bebeğim neden böyle oluyor kafası sıcak teni normal diyorum çok sağ olun aydınlattınız beni🥰
gececimon Meryemm42 bebeğinde ilk 2 dişini alt tavşan dişler var ya onları çıkarttı😂 hafif huysuzluk vardı hiç bir şey anlamadım ama annem dedi dişi çıkmış diye elimi değdirince fark ettim sonrasında üst 2 dişi geldi huysuzluk ağlama krizleri uyku problemleri ağzına elletmeme oyuncağını ağzına götürüyor ama acısına ağlıyor salya hafif ateş şimdi de üst azıları çıkarttı ama bunlar beni çok yordu hastanelik olduk hasta oldu baya tabi her bebeğin gelişimi farklı bana hep korkutucu strese sokacak şekilde anlatırlardı dişi çok korkardım ama öyle değilmiş sadece azılarda zorlandım geri kalanda o kadar deşil sadece huysuzluk vardı
gececimon Baklavanida ilkten şişiyor beyazlık oluyor hafiften sonra sertlik oluyor elleyince normal damak yapısından daha bir tık sert geliyor elinize ardından salya vs belli ediyor bir de çıkacak kısıma benim kızım öyleydi orayı parmağıyla kaşımaya ısırmaya çalışırdı
Zbkroglu Ezelaysen benim bebiste aynı şekilde ellerini parmaklarını isirmaktan kıpkırmızı yaptı pırasa verdim olmadı jel kullanmayın dedi doktorumuz tetagil aldım toz doğal granül çok iyi geldi salya akması ve kaşıntısı birazda olsa durdu en azından agrimiyor
Meryemm42 Zbkroglu bende kullanıyorum tetagili diş bşklde cıkıyor ama üst dişlerdeki diş etleri asırı sisti sanıeım cok agrılıyo cıkartıyor iki diş birden geliyor
Mihraasultan Zbkroglu o nasıl bişey acaba eğerki zararlı değil ise bizde alalım perişanım ya bide kaç aylık kullandınız
Efemomyy Benim oğlum 8 ay 10 günlük 4. Aydan itibaren salya kaşıntı elleri ağza alma vardı 6. Ayda üst diş etleri şişti şimdi ise aşağı diş etleri şişti ve hala gelen giden yok Gerçekten çok zor bir süreç hem bebek için hem anne için
Ezelaysen Benimkindede damaklarinin icinde beyaz beyaz gozukuyo yerlesmis yerleri ama kabarma yok daha sadece cok kasiniyo ve salyalari akiyo ama duyduklarima gore 3ncu ayinda boyle baslayanlar hep 6nci 7nci ayinda cikarmis
S2022 Nesley yaa bzmkiyle aynı sizinde şu son 4-5gündür gece uykuları gtti hep bi tepinme hali uyurken ,yada inleme gündüzleride huzursuz,kafa bölgesi sıcak dünden beri ateşi var bzmkinnde😣