acelyaaaa Aysem65 lutfen bebelac kullanmayin gercekten içeriği hiç temiz değil hipp organik diye geçiyor ucuz bir mama da değil fakat onun bile içinde palm yağı var
Hiyelist Aysem65 Allah kolaylık versin kuzum. Benim ki de çok huysuz bu dönemlerde oluyormuş. İnşallah sakinleşirler. 🙏🏻🥺
acelyaaaa Aysem65 yargilamak icin soylemedim yanlis anladiniz galiba bebelac golda var mi bilmiyorum ama normal bebelacta nişasta bile var o yuzden soyledim siz bilirsiniz bende mama kullaniyorum yargilamiyorum
acelyaaaa Aysem65 tabi ki her doktorun fikri önerdiği mama ayri ama 3 doktor degistirdik hic biri bebelac demedi holle hipp ve golden goat ı onerdiler bir doktorumuzda maddi acidan zorlanirsaniz sma dedi
Baklavanida Hiyelist O bebeğin gününden gününe değişiyor ama benim bebeğimde 1 haftadır adam akıllı içiyordu 2 gündür tekrar içiyor annem onların da canının istemediği zamanlar oluyor dedi
acelyaaaa kubratagram https://gidadedektifi.com/2017/08/02/devam-sutleri-incelememizle-ilgili-genel-degerlendirme/ bu attığıma bakabilirsiniz mamalarin icindeki yağlar vitamin karşılaştırması hepsi var
Yeniibianne Ben hipp kullanıyorum bebeğim 1 aylık olacak memnunum en çok önerilen bu üründü buna başladık