Pinar_kb TeacherrMom 40+6da suyum geldi. Gelmeseydi ertesi gün yatış yapacaktım. Çok hareketli hamilelik geçirdim ona rağmen geç geldi 😊
TeacherrMom Pinar_kb ilk gebeliğiniz miydi peki? Bende çok hafeketliyim denemediğim şey kalmadı ama gelmiyor
SetenayCo TeacherrMom 42+1de doğum yaptım. O da iki kere çatı muayenesi, suyu patlatma squat sonrasında zorla doğdu 🙈
Sedanurpolatkan TeacherrMom bende 40+2 de doğum yaptım ne açılmam ne göbeğimin aşağı düşmesi ne su gelmesi ne sancı hiç bir şey yoktu bende de 40. Haftamda doktorum bunun gelmeye niyeti yok dedi çatı muayenesinde zar sıyırma işlemi yapacağım açılman olur 2 cm dedi 2 günede doğum başlar başlamazsada suni vereceğiz dedi ama gerçekten de ertesi gün doğum başladı suyum geldi akşam
TeacherrMom Sedanurpolatkan yaa tehlikeli bir şey mi acaba o işlem esnasında ve sonrasında sancı oldu mu peki
SetenayCo TeacherrMom Teşekkür ederim, herkesin bebeği sağlıklı, mutlu olsun. Sancım bir gün önce çok hafiften bel ağrısı olarak başlamıştı. Çok hareketli bir hamilelik geçirdim, yürüyüşlerden kaynaklanan bir ağrıdır dedim ama doğum sancılarıymış😊
Sedanurpolatkan TeacherrMom TeacherrMom yani bir tık acıyor oda elini iyice soktuğu için tehlikeli bir işlem değil zaten çatı muayenesi oluyoruz o sırada sadece elini çevirerek orada bir şey sıyırır alır gibi yapıyor yani bir tehlikesi yok sanırım oradaki tabakayı inceltiyor açılma biran önce başlasın diye 🤣 yani bir doktorunuza söyleyin herkes yapmıyor olabilir ama yaparsa muhtemelen 2 güne başlar doğum 🫣
TeacherrMom SetenayCo benim de akşamdan beri düzensiz aralıklarla giren bel ağrım başladı ama şuan 30 dk ya bir falan geliyor kısa sürüyor 30-40 saniye… İnşallah doğum sancilaridir
SetenayCo TeacherrMom Büyük ihtimalle doğum sancıları 🥰🥰 Sağlıkla kucağınıza alın. Yürüyüş yapın, ılık bir duş alın, squat yapın, sancılar sıklaşınca hastaneye gidin. Haydi hayırlı uğurlu olsun ❤️❤️❤️🦋🦋🦋
Prmaki TeacherrMom tüm dediklerinizi yaptım bende 40+3 te hala gelmeyince sezeryan planladık sabaha . Gece 3 te sunum geldi nişan geldi sancı geldi ama bebek hala gelmedi . Direndim sezeryan olmasın diye 10 saat hala gelmedi . Sezeryana girdim bebek kanalı çok zorladığı için biraz kafası eğri oldu . Şimdi düzeldi ama hala bi tık kafası çirkin . Çokta direnmemek lazım
TeacherrMom Prmaki zamanla düzelir inşallah sağlık herşeyden önemli evet.. kanala mi girmedi acilmaniz mi olmadı acaba
Efeemoom TeacherrMom hiç bişeyim yoktu dr alttan muayene etti 1 cm dedi 1 hafta sonra gittim tekrar aynı hiç bir gelişme yok dedi
kubraanne TeacherrMom 40+6 da dogum yaptım dediklerinizin hepsini yaptim gelmeyince gelmiyor ne sanci ne acilma olmadi bende ilki normal oldugu icin bunuda suni ile baslattilar 10 saat sancı cekip 7 cm acilmaya kadar gelip en son olmayinca acil sezeryana alindim hersey nasip okadar üzüldüm kahroldum ki onca acı cekip oraya kadar gelip normal yapamadigima ama iste olmuşla olacaga care yok
Minnakkk TeacherrMom oglumu 40+6 da dogurdum gelmeyecek bu diyordum sabahına doktor suni sancı için cagırmıstı aksam 9 bucukta aniden sancım basladı 12 de dogurmustum o kadar hızlı oldu 😂 ben hamileliklerimde cok hareketliydim hic oturmadım kısıtlamadm son gun de dahil olmak uzere hep temizliğini kendim yaptım sanırım o cok etkili oldu gun asırı evi temizliyordum bugun gelir diye 😂