PinkLove_ Yorgunummm taytların hepsi zaten böyle duruyor taytın seksisi, normali olmuyor ki İstediğin yerde bunlardan bulabilirsin fazla yapışmasını istiyorsan bir beden küçük al Fazla yapışsın Sana
Aloneeee PinkLove_ yanlış kişiyi etiketliyorsunuz 😂 bu bayan aramıyor. Postu açan kişiye örnek görsel atmış bu
Felicita Yorgunummm Evet bunlar çok pahalı. Deidm belki biri uygun fiyatlı bı tavsiyede bulunur 👻 kumaşları farklı dimi bunların ondan güzel duruyor
Felicita sezer2022 Benim de popisim güzel de şu normal kumaşlı siyah taytlar kapatıyor ama popomu. Bu batikli olanlarin kumaşı farklı geliyor bana et gibi kıvrımları belli ediyor iyice
Felicita Yorgunummm aldım bitane pazardan şu baldirlari tüllü olanlardan hemen genisliyo sinir bozucu
PinkLove_ Felicita kız bi tek popiş yetmez bu taytları giymek için fotoğraftaki karılar gibi taş gibi olmak lazım 🤣🤣
Cocolingo Felicita sana popo kısmı içe kaçan büzgülülerden lazım sanırım mağaza bilmiyorum ama trendyolda 250 civarı çok var
Mustafam-elifim Yorgunummm Allah seni ne yaomasin çok güldüm benimkilerde ozon lekeleride var değişik bı desen katıyor😅😅😅
Yorgunummm Felicita bu tarz taytlar da oluyor bide şu parlak olanlar varya renkli renkli onlardan işte 🤭tam ifade edemedim ama anlayın sizde🥴