Felicita Yorgunummm bitek pembe olan istediğim gibi. Demekki toparlayıcı olanlardan seviyorum ben 😀 yok diğerleri normal tayt var onlardan giyesim gelmiyor
PinkLove_ Yorgunummm taytların hepsi zaten böyle duruyor taytın seksisi, normali olmuyor ki İstediğin yerde bunlardan bulabilirsin fazla yapışmasını istiyorsan bir beden küçük al Fazla yapışsın Sana
minikoglummmmm Yorgunummm seksi olman için vücudun sesksi olması gerekiyor malesef her tayt herkeste güzel durmuyor boyun uzun olacak kilon boyuna göre olacak ki seksi gözüksün
Karpuz25 Yorgunummm kız normal bundan şuan üstümde var tabi ne zaman aldım en son hatirlamiyorum ama bildiğimiz tayt bunlar 😆😆😆😆😆 değişik Bi yan goremedim ama çalışana göster daha yardımcı olur
Aloneeee Karpuz25 yanlış kişiyi etiketliyorsunuz sizde 😀 bu bayan aramıyor bu sadece görsel atmış olur mu diye. Normalde postu açan başka biri
Aloneeee PinkLove_ yanlış kişiyi etiketliyorsunuz 😂 bu bayan aramıyor. Postu açan kişiye örnek görsel atmış bu
Felicita Yorgunummm Evet bunlar çok pahalı. Deidm belki biri uygun fiyatlı bı tavsiyede bulunur 👻 kumaşları farklı dimi bunların ondan güzel duruyor
Felicita sezer2022 Benim de popisim güzel de şu normal kumaşlı siyah taytlar kapatıyor ama popomu. Bu batikli olanlarin kumaşı farklı geliyor bana et gibi kıvrımları belli ediyor iyice