burcuustek Annem-65 bi iki şekerli suyla denedim o da fayda etmedi sizin dedinizi aktarda bakim deneyım
burcuustek hayalperest2310 hiç sormayın bizimki de uyuyo 10 dk bi uyanıyo emzik olsa ağzında dalıcak uykuya benim bebek üstelik yüz üstü uyuyo yan yada sırt üstü 10 Dk bir uyanıyo
hayalperest2310 burcuustek benim de öyle emzik olsa uyuyacak illa sallayacam yanında durcm başta babası verdi çok güzel aldı kızdım küçük bebeğe emzik mi verilir diye annemi dinlemedim ben n büyük pişmanlığım🥲
Eda1414 burcuustek tomme tippenin emziğini deneyin bir de benim kızım damaklı emziği tutmadı bunu tuttu
burcuustek Eda1414 bunu aldım bugün verdim onu da red eddı 0-6 ay aldım biraz büyük gibi sanki sizinde mi aynısıydı
Nilkusumm burcuustek asla almadı denemediğim emzik kalmadı . Olmayınca olmuyor maalesef . Hoş şimdide iyi ki almamış diyorım eksikliğini yaşamadım emziğin
burcuustek Nilkusumm ben de emzik verme taraftarı degıldım ama baya faydası oluyo gündüzlerı uyumuyo o benim canımı sıkıyo
burcuustek Nilkusumm bütün bebekler oyledırde bizimki kucakta uyuyo yere bıraktın an meme arıyo bi nevı göğsü emzik olarak kullanıyor
aslgrs burcuustek ayy aynı ben. Tutuyodu ne güzel doktoru aldı çöpe attı😬 emzik yasak meme alıcak dedi. Şimdide almıyo emziği. Emzik yerine beni kullanıyo sağolsun. Çok kötü oldu ya😔
Eda1414 burcuustek evet biraz büyük gibi ara ara deneyin benimki öyle tuttu insallah sizinki de tutar
Babyalpymeetoo Bize de hastanede hemşireler vermeyin dedi vermedik şimdi de sıkıntı çekiyoruz memeden ayrılmıyor sürekli kucakta damaklı emzik denedik tutmadı bide avent denycm inşallah tutar