Elizduru Ee011 bende tek başına kullanıyorum beklim bakalim ne diyecekler😁suan için tek basina yeterli geliyor bebeğime
Harikamm Ee011 ben ilk zamanlar gazı olduğu için gaz damlası Nursel harveysle beraber kullandım bio gaia bağırsak düzenleyici şimdi tek kullanıyorum
Birgullll3 Ee011 bizimkisi çok gazlı olduğu için sam simpleks 8 damla 3 defa biogia günde 1 kere 5 damla veriyoruz
Bernaebu Birgullll3 ooo benim doktorum fazla vermis o zaman sab simplex bizim gunde 4 defa 10 ar damla biogaia 1 kez 5 damla ama sab simplexi cok fazla vermiyorum
Birgullll3 Ee011 valla birde kolik dışarı çıkarayım diyorum Ağlama krizine giriyor Telefonunu yanına koyuyorum süpürge sesi fön sesi anca öyle dolaşıyoruz
[silindi] Ben tek başına biogai kullanmıştım faydasını görmüştüm ama bazı bebeklerde iki damla şeklinde kullanılıyor isterseniz ilk tek biogai kullanın sonuç alırsanız diğerine gerek kalmaz diye düşünüyorum 🤔
Ee011 Birgullll3 aynen ağlama krizine giriyor dışarı hiç çıkamıyorum ama benim ki krize girince hiç bişey görmüyor gözü kendisi Susana kadar hiç bişey susturmuyor maalesef
S_E_KLM Ee011 inşallah canım vallahi biz çok memnun kaldığımız için soran herkesede tavsiye ediyorum 🙏🏼 Umarım senin bebişinede etkili olur 🤗
Birgullll3 Ee011 ben süt ve süt ürünlerini kestim daha iyi oldu çocuğum Yemeklerime kimyon atıyorum. rezene bol içiyorum. damlalarımız var düzenli saat başı veriyorum iyiye gidiyor uyumuyordu uyuyor
Birgullll3 Bernaebu ver ver işe yarar vardır bi bildiği valla vermek zorundayız biz ultrasonda gazdan midesi görünmüyordu o derece gazı var
Birgullll3 Bernaebu oh maşallah bakalım bizimde çıksrıyor gazını alttan üstten ama ara ara koliği tutuyor