Yedaarven Dondurmalikahve Bizimki alerjik yaa dalin almıştım mahvetti hep dipleri yara oldu çocuğumun 🙄
SeverusSnape Yedaarven Dalin benim kızımda da egzamaya sebep oldu. Unibaby alıyorum genelde. İlk 1 sene mustela kullanmıştı.
Noname21 Yedaarven 3 buçuk yaşında benim kızım 8/9 aydan sonra sabuna geçtim özel siirt bıttım sabunu alıyoruz
Yedaarven Noname21 Hmm sabun hiç düşünmemiştim, alerji yapar mı acaba sertleştiriyor mu saçları ciltte kuruluk falan yapıyor mu ki? Teşekkür ederim, bunu bi not edeyim😊
Noname21 Yedaarven yani işte senelerdir kullanıyoruz cilt kuruluğu için birşey kullanmadık hiç Saçta kuruluk yapmıyor ama şampuan gibi çok çok kolay taranmıyor az az ayıra ayıra tarıyorum o yüzden
livanurvealpinannesi61 Yedaarven 4 yaşına girecek kızım hipp baby kullandım hep şuan mustela kullanıyorum.
Yedaarven livanurvealpinannesi61 Mustelayla devam edeyim diyorumm sonra yazık diyorum bide eskiden uzun süre gidiyordu şimdi banyoda oynuyo birde hemen bitiyo üzülüyorum🫣
livanurvealpinannesi61 Yedaarven bize baya gidiyor sadece oğluma 1 yıl yetti diyebilirim 5 aylıkken almıştım
Yedaarven livanurvealpinannesi61 Ne mutlu size 😊 Bizim kız banyoda köpük banyosu yaparken kullanıyo tüm sampuanlarımızı sağolsun😀
Yedaarven Noname21 Teşekkür ederimm😊 araştırdım biraz da baya egzamaya falan iyi geliyor demişler. Kimyasallarla dolu şampuanlardan çok daha iyi olduğu kesin🫣 Sanırım saçları biraz kısaltıp anca öyle cesaret edebilirim😊
livanurvealpinannesi61 Yedaarven kızımda bıraksam öyle yapmak istiyor ama ben izin vermiyorum fiyatı da uygun değil
Yedaarven livanurvealpinannesi61 Evet o yüzden bizde biraz daha uygun bir şeyler bakalım dedik de 😀 şimdi ikinci çocuk gelicek ona mustela alınca büyüğü de onla yıkarım heralde 🥲 Kıyamıyorum da bir şey demeye şimdiye kadar rahat rahat oynadı şimdi kardeşi olacak diye şampuanı da kıskanmasın bide 😂