Ysgl26 Betulll53 erkek bebeğim . Daha yeni emeklemeye başladı bi iki haftadır tam emekliyo sayılmaz sürünüyo emekliyo arası bişy
Betulll53 Ysgl26 benim ki emeklemeye yönelik kaldırıyo kendini başaracak az kaldı da kız bebek bu arada genelde erkek bebeklerin gelişimi önden gidiyor ya dişi çıktı da çok şükür yürüteçte asla yürümüyor bende bıraktım
Ysgl26 Betulll53 yürüteç kullanmadık biz hiç. Doktor sağlıklı bulmuyorum demişti. Boşver zamanı gelince herşeyi yapıyolar. Ben ne oturması için ne emeklemesi için hiç çaba göstermedim desteklemedim . Bu işler tamsmen genetik ben 8 aylıkken konuşmuşum 1 yaşındayken baya cümle kuruyodun diyo annem her göten şaşırıyomuş..ama 2 yaşına yakın yürümüşüm hiç emeklememişim.. her bebeğin gelişmi özellikleri becerileri farklı oluyo
Omeraslan Betulll53 erkek sürünerek popoyu arkaya doğru atarak gidiyor🤓😃 pek gittiği söylenemez aslında hemen sıkılır ağlar
Sunshine22 2 hafta önce dedi (9,5 aylık ) ilk bilinçli olarak:) baba kelimesini 5-6 aylıktan beri söylüyor baba-dede vs. son 2 haftadır kelime haznesi çok arttı acıktığında meme diye çığlık atmaya başladı son 3 gündür 😂
Meryem_Cansever Betulll53 11 aylık baba, anne,dede, gel, mama, yeter fln diyor hiç susmuyor maşallah biraz çenebaz geçen babaannesine hava diye bagırdı, 😂😂