Elisarli Betulll53 doğduğundan 5 aylık olana kadar ağlarken hep anne anne anniiiiii şeklinde ağlıyordu ağlama sesi anneydi yani enteresan bi şekilde 🤣 5 aydan sonra da sürekli baba diyor 7 ay 18 günlük şuan anneyi çok nadir uykuluyken filan söylüyor artık. Dede mama gel ver Eda atti ham ham gibi şeyler söylüyor
Portologg Betulll53 canim babildamalari saymazsak bilincli bir sekilde 8 9 aylikken baba dedi 17 aylikken annemm diyordu uzatiyordu böyle 🙂😇
Betulll53 ruveydaensar 😂😂😂😂🤣 yav benimki de ağlarken felan sinirlenince anneye yönelik şeyler çıkarıyorda o anne dediğinden değildir ben adam akıllı ne zaman bilinçli anne ya da baba ne bilim dede diye sormak istemiştim 😂😂
Ysgl26 Betulll53 8 aylıkken dede dedi 9 aylıkken baba hala babababababa diye darlıyo adamı 24 saat . 11 aylık olucaz hala anne yok 😂😂
Omeraslan Betulll53 erkek sürünerek popoyu arkaya doğru atarak gidiyor🤓😃 pek gittiği söylenemez aslında hemen sıkılır ağlar
papatyam-34 Norveckizi Belki de öyledir ama bana çok belirgin geldiği için unutamıyorum mutlu oluyorum farkında olmadan demişte olsa aldanmak diye adlandırıyorsanız aldanıyor olayım sorun değil 🌸
Ysgl26 Betulll53 erkek bebeğim . Daha yeni emeklemeye başladı bi iki haftadır tam emekliyo sayılmaz sürünüyo emekliyo arası bişy
Betulll53 Ysgl26 benim ki emeklemeye yönelik kaldırıyo kendini başaracak az kaldı da kız bebek bu arada genelde erkek bebeklerin gelişimi önden gidiyor ya dişi çıktı da çok şükür yürüteçte asla yürümüyor bende bıraktım
Ysgl26 Betulll53 yürüteç kullanmadık biz hiç. Doktor sağlıklı bulmuyorum demişti. Boşver zamanı gelince herşeyi yapıyolar. Ben ne oturması için ne emeklemesi için hiç çaba göstermedim desteklemedim . Bu işler tamsmen genetik ben 8 aylıkken konuşmuşum 1 yaşındayken baya cümle kuruyodun diyo annem her göten şaşırıyomuş..ama 2 yaşına yakın yürümüşüm hiç emeklememişim.. her bebeğin gelişmi özellikleri becerileri farklı oluyo
Sunshine22 2 hafta önce dedi (9,5 aylık ) ilk bilinçli olarak:) baba kelimesini 5-6 aylıktan beri söylüyor baba-dede vs. son 2 haftadır kelime haznesi çok arttı acıktığında meme diye çığlık atmaya başladı son 3 gündür 😂
Meryem_Cansever Betulll53 11 aylık baba, anne,dede, gel, mama, yeter fln diyor hiç susmuyor maşallah biraz çenebaz geçen babaannesine hava diye bagırdı, 😂😂