Reckless Obsesifk naparsan boş uyumayınca uyumuyor çıldırıcam galiba şu an 8den beri uyumuyor bizimkide😀
Obsesifk Reckless benimki rahatlayıp uyudu şimdi hafif uyanır gibi oldu emzirdim tekrardan inşallah sabaha hatta öğlene kadar uyicak ümitliyim 😂
Obsesifk NNeslihaNN yok canım eşimle yıkadık korkmamda tek yıkamaktan zorlanırım diye düşünüyorum daha bende tek yıkamadım
Reckless Obsesifk hemen yatın uyuyun fırsat bu fırsat 😀 beşikte emekliyor şu an ya başı yerde durmuyor kafayı yedirecek bana 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
mosimosi App storedan bir uygulama indirdim. Ordan elektrik süpürgesini seçiyorum. Onun sesiyle uyuyor. Alıştırmamak lazım ama başka çarem kalmadı 😔
Obsesifk mosimosi ben https://youtu.be/Sszd5L4F1m8 bunu dinletiyorum hamileykende dinletiyordum şimdide dinletiyorum
Obsesifk [bilinmeyen] amiin asla tabii allahım acılarını göstermesin 🤲🏻🤲🏻😊 ben mecbur ikinciye çok bekleyemem eşimin yaşı gidiyor bunu onun için yaptık zaten onu düşünerek 🙂
Buseyslll Obsesifk ben uyku düzeni oluşturdum 1 hafta sürdü ve şuan çok iyiyiz tam saatinde kalkıp saatinde yatıyoruz ve 3aylığız ☺️✌🏻❤️