GSevilay65 Gardırop hesabımda SevilayZeynep1 bakabilirsiniz daha bir çok şey var bazıları hiç giyimedi bazıları bir kere giyildi
BussParee 0-3 0-6 ay bebek tulumları 🌿 39 numara ayakkabılar 44 46 beden tesettürlü anne kıyafetleri İlgilenen olursa görsel atabilirim özelden yazabilirsiniz
Yesimkvrg Hanımlar sayfamda bir çok ürün paylaşım yaptım almak isteyen olursa @gardrops adım yesimkvrg123 burdan geldiginizi söylerseniz etiketsiz ürünlerde ve toplu alımda güzel indirimler yapıyorum 🌸🌸🌸🌸🌸🌸
omerinannesi_2705 sglkc Chicco easy fit kanguru ve Orijinal adidas 21 numara bebek ayakkabısı satıyorum ilgilenenler yazabilir🌸🌸
Winnithepooh ikiogulannesiii merhaba yırtıkları yoktur ürünlerin fiyat adet olarak 25 TL düşünüyorum zibinlarda paylaştığım gorsellerde zıbın göremedim açıkçası daha 3 den fazla 3 yaş zıbın vardır elimde dusunurseniz toplu alımda yardımcı olurum siteden görsel atabilirim isterseniz
Winnithepooh ikiogulannesiii 😊 anladım hm tulumları diyorsunuz onların 3 unu 350 TL düşünüyorum antrasit olan iki kez diğerleri bir kez giyildi sadece uzun kollu zibinlarda var elimde çok düşünürseniz
omerinannesi_2705 Uygun fiyatlı 18-24 ay kışlık erkek bebek tulumları olan varsa bakabilirim uygun fiyatlı 🌺