LinaTuba @uazizz dolap hesabım her şey çok uygun mutlaka bakın derim elden çıkarmak istiyorum ürün çeşiti çok sıfır ikinci el
LinaTuba Bebek arabası temiz iç minderi var onu da satıyorum dışı kırıldı maalesef Tommy baby ihtiyacı olan ulaşsın polarisin ilk adım ayakkabısı var 270 e aldım hakiki deri ben 45 e veriyorum LC ayakakbı var yine 40 kız çocuk mont 45 bedava fiyatlara
Winnithepooh ayse42_ siz istyor musunuz ürünleri ona göre başka birine satmak için soracağım bı ürün alacakta net kart verio yazarsanız sevinirim özel kısımdan yazın daha kolay oluyor mesajlaşmak
Ecemoz1 9-12 ay kız bebek sweatshirt. Çoğu lcwdir. Adet fiyatı 15 tl. Elimden çıkarmak istiyorum. Tertemizdir.
Ecemoz1 Kızlar anakucağı yepyeni. Takıp çıkarmaktan kenarı azıcık açıldı. Dikilebilir. 80 tlye veririm
Mervaymn Benim elimde baby plus Comfort Otomatik Salıncak uzaktan kumandalı müzikli bir de chicco ana kucağı var ilgilenenler yazabilir. İstanbul Anadolu yakasında oturuyoruz
Winnithepooh ayse42_ ürünlerin bede ve fiyatlarını söylemedim ki uymayan ne anlayamadım açıkçası 😇 rahat goruo ürünleri mesaj atın diye site demisyim neyse sağlık olsun 😊
Babykus sglkc benim elimde mama sandalyesi var bir tane 900 tl. Temiz, az kullanılmış. İhtiyacı olan varsa hemen satabilirim.
ayse42_ Winnithepooh fiyat olarak ilk başlarda fiyatlarini yazmışsınız ben fark edemedim üçlü tulum 400 kusur sorduğum tişört i 1 yaş o yüzden yoksa neden bu kadar ısrar ediyim hayırlı müşterilerini, olsun
oyanamoy Çiçekli elbiseler :1 -2 yaş. 40 TL Kırmızı elbise: 2-3 yaş. 90 TL Yelekler. :1-2 yaş ama kızım toplu olduğu halde 3 yaşına kadar kullandı. Esnek kumaşlar. 60 TL Hepsi de kusursuz. Birer kez giyildi.