Rainnnn Kızlar park yatak alıcam bu hafta . Bazı markalarla çocuk hareket ettikçe bi müddet sonra gıcırdama yapıyormuş hangileri biliyor musunuz Birde önerdiğiniz uzun süre kullandığınız marka park yataklar hangisi.
Gizmokzilla Rainnnn biz prego kullanıyoruz detaylı şeyini bilmiyorum Ortalama 3 veya 4 aydır sanırım kullanıyoruz altta ki sallama aparatı takılı bizim beşikte sallarken kenarlarından sürekli gıcırtı sesi geliyor sinir oluyorum ben şahsen
Rainnnn Gizmokzilla ay evet ya şimdi bebek çok hareketli değildr ama benim oğlum 17 aylık sağa sola dönüyor sürekli gıvıdaesa kesin uyanır korkar 🤔
Gizmokzilla Rainnnn benim bebeğim 9 aylık ya çok hareketli maşallah korkmuyor şükür ama gıcır gıcır ben sinir oluyorum😂😂😂
Rainnnn Gizmokzilla yaa belkide alışmıştır bizimki misafirlikte yatırdım birden gıcırtıya sıçradı ağladı😂
Redeva Kanz with me kullanıyoruz 10 aydır. Alt sallama aparatını takmadık bazen beşiği komple sallıyoruz ona rağmen gıcırdamıyor.
anestod Rainnnn Kraft var bende bir yaşına kadar kullanabildim felaket gicirdiyor çocuk hareket ettikçe uyanıyor sesten. Valla gicirdamasin diye de çok araştırdım aldım ama gicirdiyor yani sıfır gibi paketleyip kaldırdım yer yatagina yatırdım.
anestod Rainnnn valla modelini bilmiyorum ama denemek için ona yatırdım oda gicirdadi. Pregomuydu ya bide ona baksanıza bana onu önermişti biri onu denemedim. Yani illalah ettirdi beni park beşik. Evet kullanışlı kesinlikle ama her gicirtiya uyanan bir bebeğiniz varsa sıkıntı.
UrassAnnesi Yoyko gıcırdıyor. Bebek döndükçe değil ama ben eğilip bebeği yatırırken azıcık değsem beşiğe gıcırdayıp geri uyandırıyor e değmeden de yatırmak mümkün değil boyum kısa zaten🥴
Rainnnn UrassAnnesi ay evet yaaa böyle olsun istemiyorum ne alacağımı şaşırdım valla bende misafirlikte aynı olayı yaşafım sizin gibi aklıma gelince hemen başlık açtım