Kızlar park yatak alıcam bu hafta . Bazı markalarla çocuk hareket ettikçe bi müddet sonra gıcırdama yapıyormuş hangileri biliyor musunuz Birde önerdiğiniz uzun süre kullandığınız marka park yataklar hangisi.
Rainnnn kanzin with me kullaniyorum ben 6 aydir bizde suan yok
Rainnnn chicconnext to me magic var, gıcırdıyor hareket ettirirken.
Rainnnn biz prego kullanıyoruz detaylı şeyini bilmiyorum Ortalama 3 veya 4 aydır sanırım kullanıyoruz altta ki sallama aparatı takılı bizim beşikte sallarken kenarlarından sürekli gıcırtı sesi geliyor sinir oluyorum ben şahsen
Rainnnn kesinlikle oluyor Kraft iyi diye aldık gicirdiyor
Rainnnn Kraft var bende bir yaşına kadar kullanabildim felaket gicirdiyor çocuk hareket ettikçe uyanıyor sesten. Valla gicirdamasin diye de çok araştırdım aldım ama gicirdiyor yani sıfır gibi paketleyip kaldırdım yer yatagina yatırdım.
Rainnnn kanz var arkadaşımda oda feci gicirdiyor.
Rainnnn Kraft gıcırdama yapıyor hemde bayağı bi yapıyor bilginiz olsun
Rainnnn hepsidir muhtemelen bı sure sonra değil geçmeli yerleri gıcır gıcır ötüyor sallarken Allah’tan oğlum o seslede uyuyor yani 😂 prego bizimkide
Rainnnn prego 70*130 modelini hatırlamıyorum ekim yada kasım ayında hepsiburadan indirimden ince yatak ve cibinlik dahil 1600 tl ye almıştım. Sallama aparatı var, orta katı da var.
Rainnnn el ele madre kullanıyorum çok severek beğenerek aldim bebeğim 3 aylık gerçekten çok feci gicirdama yapıyor
avakado7 ayy teşekkür ederim bunu almayı düşünüyordum
Gizmokzilla ay evet ya şimdi bebek çok hareketli değildr ama benim oğlum 17 aylık sağa sola dönüyor sürekli gıvıdaesa kesin uyanır korkar 🤔
Rainnnn benim bebeğim 9 aylık ya çok hareketli maşallah korkmuyor şükür ama gıcır gıcır ben sinir oluyorum😂😂😂
Gizmokzilla yaa belkide alışmıştır bizimki misafirlikte yatırdım birden gıcırtıya sıçradı ağladı😂
Rainnnn aynen alıştı büyük ihtimalle 😂
Kanz with me kullanıyoruz 10 aydır. Alt sallama aparatını takmadık bazen beşiği komple sallıyoruz ona rağmen gıcırdamıyor.
benimki de baby force felaket gicirdiyor
anestod ayy o kadar mııı yaaaa
anestod hangi modeli acaba ya kanz gıcırdamıyor denmiş tam okeylicektim sizin yorumu gördüm🥲
Rainnnn valla modelini bilmiyorum ama denemek için ona yatırdım oda gicirdadi. Pregomuydu ya bide ona baksanıza bana onu önermişti biri onu denemedim. Yani illalah ettirdi beni park beşik. Evet kullanışlı kesinlikle ama her gicirtiya uyanan bir bebeğiniz varsa sıkıntı.
Yoyko gıcırdıyor. Bebek döndükçe değil ama ben eğilip bebeği yatırırken azıcık değsem beşiğe gıcırdayıp geri uyandırıyor e değmeden de yatırmak mümkün değil boyum kısa zaten🥴
UrassAnnesi ay evet yaaa böyle olsun istemiyorum ne alacağımı şaşırdım valla bende misafirlikte aynı olayı yaşafım sizin gibi aklıma gelince hemen başlık açtım
eymenzeynep kafayı yicem ya galiba gıcırdama yapmayan bi marka önerisi diye başlık açıcam