Deletedmom212 mikelenjelo35 sevdiğini biliyorum ama bazen sinirlendiğinde öyle kelimeler sarfedio ki inanamıyorum
findikburun Deletedmom212 seni çok iyi anlıyorum bende eşimle anlaşamıyorum onunda sinirlenince etrafı kırıp dökme huyu var. Ve aşırı takıntılı bana karşı hastalık derecesinde boşanırsan benden seni keserim diye tehtit ediyor yada kendimi öldürürüm diye o yüzden elim kolum baglı . Afedersiniz ama tuvalete gidince bile niye o kadar durdun naptın tuvalette diyor . Uyurken kapıları kitliyor giderim korkusuyla sürekli telefonumu karıştırıyor . Akşam o yatmaya gittiğinde ben tv izliyorum bazen yanıma geliyor içeri gel diye neymiş aklı kalıyormuş 😏 çok bunaldım bende valla
Deletedmom212 findikburun benimkide öyle boşanırsan gidersen öldürürüm kendimi diyor kuaföre bile kaş aldırmaya birlikte gidiyoruz oglumla beraber kapıda bekliyor
Misterious Eşinizin psikolojik sorunları var bi insanın kendine vurması hiç bi şekilde normal değil sınır krizi benzeri bir şey yaşıyor o anlarda anladigim kadarıyla ikna edebilirseniz tedavi görürse düzelebilir işiniz çok zor gercekten