Deletedmom212 2 yılı bikaç ay geçio evleneli. Evlenmeden önce gayet süslü arkadaş cevresi geniş cok sevilen işinde gücünde biriydim. Eşimlede tanıştıgımızda aynıydım farklı sehirlerde dogup büyüdük onun ailesi kapalı benim ailem açıktı. Herşeyi konuştuk görüştük ve evlenmeye karar verdik cok iyi anlasıoduk sanki yıllardır birbirimizi tanıo gibi aşırı derecede romantik esprili biriydi. Kayınvalidem beni almak istemedi başım kapalı degil diye annesiyle baya kavga etmisler annesine rest cektigi icin kadın beni hiç sevmedi.Dügünde para yok diye tek bi magazadan en uygun fiyatlı esyalar aldım kendime mutfagım yatak odam hepsini ben almıştım zaten.kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyorduk sözde biz evimizde oturcaktık ama nerde.. yatmadan yatmaya evimize geldk böyle oluncada esimle hiç özel güzel bi anımız olmadı her seferinde kayınvalidem onunda kayınpederi falan hep birlikteydik. Esim mutlu olsun diye herseye eyvallah dedim hep. Hamile kaldım annesi yüzünden kavga ettik cocugumdan oluyordum az daha stresten sinirden üzüntüden son 4 ayım hep hastanelerde geçti. Esime en sonunda resti cektim ya memur olucaksın gidicez ya ben gidicem dedim. Cok güzel cok sukur oldu ve gittik evimizde mutluyuz ama eşimin bi anı bi anını tutmuyor gülerken bi anda bişeye sinirlenip kendini tokatlıyor yumruk atıyor bana küfürler hakaretler saydırıyor sana vurmamak icin kendime vuruyorum diyor ama 2 yılda öyle cok yıprandım ki. Kaynanam cocuguma bitane tisört bile almadı annem aldı herşeyi halada onların aldıklarını giydiriyorum esim bize gelince para yok diyo evden dısarı zaten tek basıma cıkamıyorum oglumla baska sehirde yapayalnız kaldık dört duvar arasında... biliyorum cok uzun oldu ama anlatmak istedigim öyle cok sey var ki 😞 boşan diyenler olucaktır elbette ama abim boşandı annem 4 kez anjiyo 1 kez kalp ameliyatı oldu o üzülmesin ona bişey olmasın diye hep herşeyi icimde yaşıyorum. sadece icimi döküp rahatlamak istedim.. sabır dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏽 Hakkınızı helal edin cok uzun oldu😞
findikburun Deletedmom212 annen böyle mutsuz olduğunu bilse bence daha çok üzülür canım herşeyden öncr kendini ve çocugunun gelecegini düşün bu hayatı 1 kere yaşıycaz ikinci bi şansımız olmicak malesef eşinle bence ciddi ciddi otur ve mutsuz olduğunu anlat ona baktın ki olmuyor o zaman daha farklı bir şekilde hareket edersin.
mikelenjelo35 Deletedmom212 bı andami böyle oldu.eger sana sinirleniyor da bı sure huyuna git ve bu kendine vurma olayı eskiden varmiydi bence öğren.yada yakın bulduğun kuzeni varmı onlardan ogrenebilirmisin .bı tedavi olması lazım bence.
nepenthe Deletedmom212 Tamam annenizi düşünmenizi anlıyorum da bebeğiniz de söz konusu onun geleceği ve nasıl bir ortamda büyüdüğü çok önemli bence sadece bunu düşünerek hareket edin bu düşünce size cesaret verecektir.Sadece bir yaşama hakkınız var onu ne şekilde kullanmak istiyorsunuz bunu düşünün
Kartopu06 Deletedmom212 canim arkadasim inan bende bi anlatsam herkesin kendince bicok sorunu var burdaki arkadaslariminda vardir belki sorunsuz evlilik yok bende esimle gorusu usuli gibi tanisip severek evlendik 3 yil olacak bir bebegim var 5 aylik annemi lohusaligimin 19.gununde kaybettim benimde ailem var ama inan hic aileligini gormedim hayirsiz kardesler bak benimde es tarafim bana hep destek elinden geldigince kayinvalidem ms hastasi yari felcli kadincagiz yuruyemiyor herhalimize sukretmeliyiz sen oyle sinavdasin ben boyle sinavdayim bir baskasini dinlesek belki bizde suanki halimize sukredecegiz benim yazimda uzun oldu hakkini helal et
Hifanurr Allah aranızdaki sevgiyi, saygıyı, muhabbeti, anlayışı, şefkati, merhameti, adaleti arttırsın inşallah moralinizi bozmayın.. Zamanla düzene girer inşallah ilişkiniz. Çoğu evlilik üç dört yıldan sonra oturuyomuş..
Deletedmom212 findikburun konusamıyoruz canım cünkü ben ne zaman konuşmak istesem hemen sesini yükseltiyor üstüme yürüyor bagırıp cagırıp beni susturuyor
Deletedmom212 nepenthe cok cesaret ediyorum kendi icimde ama sonra vazgeciyorum cok korkuyorum cunku ya kendine ya bana zarar verirse gitmek istedigim zaman diye
mikelenjelo35 Deletedmom212 yeni tasindiginiz için adapte olamamis olabilir yada işyerinde bı sorunu vardır.en güçlü ihtimaldir ailesi baskı yapıyor olabilir
findikburun Deletedmom212 seni çok iyi anlıyorum bende eşimle anlaşamıyorum onunda sinirlenince etrafı kırıp dökme huyu var. Ve aşırı takıntılı bana karşı hastalık derecesinde boşanırsan benden seni keserim diye tehtit ediyor yada kendimi öldürürüm diye o yüzden elim kolum baglı . Afedersiniz ama tuvalete gidince bile niye o kadar durdun naptın tuvalette diyor . Uyurken kapıları kitliyor giderim korkusuyla sürekli telefonumu karıştırıyor . Akşam o yatmaya gittiğinde ben tv izliyorum bazen yanıma geliyor içeri gel diye neymiş aklı kalıyormuş 😏 çok bunaldım bende valla
Rabiaucler Canım evinde bakara suresini aç dinle bol bol okuyabiliyorsan oku dua et bir dua vardı şimdi nerde bilmiyorum bulunca sana yazayım onu yap. Benim eşimde bi ailesini görürdü gözü hamileyken tokat falan yedim kaç sefer onların yüzünden. Bizim de evimiz ayrıydı güya Hergün oradaydık gece yatmadan yatmaya eve gelirdik Şimdi çok şükür daha iyiyiz buna da şükür buluyum atıyım sana.
Deletedmom212 Rabiaucler darısı bana inşallah canım bende sabrediyorum ama anlarsın ki bazen insan bunalıyo daralıyo dört duvar arasında oglumlayım bi hava almaya bile cıkamıyoruz aklına gelirse duayı bulursan bekliyorum canım
Vahidee Allah yardımcın olsun canım .. eşinin düzelmesi için bol bol dua et .. Rabbim kendine edilen duaları eninde sonunda kabul eder.. emin ol buna.. hangi şehirdesin ? Bir sürü postlar açılıyor belki denk gelirsiniz orda oturan bi arkadaşla
Deletedmom212 Vahidee amin canım inşallah. Burda alt komsum karsı komsumla tanıştım bana geldiler esim izin verdi ama mesela parka cocukları götürelim diyolae yada kuaföre kaş icin birlikte gidelim eşim izin vermiyor öle
Deletedmom212 mikelenjelo35 annesinin maşallahı var kadın bana demedigini bırakmayıp oglunun yuzune gülüyo asla inanmazsın yani yüzüne bakınca bana bi laf dicegine falan. Hergün yarım saat konusurlar
mikelenjelo35 Deletedmom212 etkileniyor demekki.konusrak cozebilirsin bence biraz daha ılımlı yaklaş .eğer değer vermese zaten ilk başta başka şehre gitmeyi kabul etmezdi .
Deletedmom212 Kartopu06 cok haklısın canım bnde hep sabrediyorum insan bazen yorulur ya kendini güçsüz hissedersin aynen öyle bi durum
Deletedmom212 mikelenjelo35 sevdiğini biliyorum ama bazen sinirlendiğinde öyle kelimeler sarfedio ki inanamıyorum