Asyabebek72 Merhaba sorum başlıkta kullanan var mı aranızda memnun kalan ya da bir yan etkisi varmı doktorlar öneriyor mu? Bir türlü sütümü arttıramadım 20 gün oldu artık bebeğim.de istemiyor ne yapacağımı şaşırdım çok üzülüyorum ne olur bir akıl verin ne yapayım ne yapmalıyım
Burculice Asyabebek72 ziya dede süt şekeri diye geçen bir anne çayı var aktardan temin edebilirsiniz burda forumda okudum bir arkadaşımız çok çok memnun kalmış paket içeriği küp şeker gibitmiş suya atıp içigormuşsun
naynini Asyabebek72 ben kullandım, faydasını gördüm mü bilemiyorum, stresten sütüm kesildi o süreçte… Şakır şakır gelen süt, damlamaya başladı. Çok üzüldüm… Solgar, bestlak, promalt… Ne duyduysam denedim ama nafile…
Mihrimah34 Asyabebek72 cnm ben kullandim 4 ay oldu hala da kullaniyorum cok memnunum ictigim zaman kizm emerken diger gogsumden dut akiyo duzenli kullanimda cok faydasini gordun
Asyabebek72 Katun ne denediysem olmadı belkide çok taktığımdandır ama elimde değil bunu da deneyeyim çok ümitliyim inşallah faydasını görürüm
Lady18 Ben kullandım ama normalde günde 6 tablet alınması lazım. Ben sadece 2 kullandım o da hergun değil. Benimkini arttırmıştı tavsiye ederim.
Asyabebek72 Lady18 sizde işe yaramış olmasına sevindim inşallah bende de yarar eczanede satılıyor değilmi?
AzraTalha Ben kuru dut kullanıyorum sabah akşam 1 bardak demleyip onu içiyorum. İlk çocuğumda tecrübesizdim hiç sütümün aktığını hatırlamıyorum ama bunda öyle değil ve aşırı sık emziriyorum. Her ağlamasında memede sakinleştiriyorum. Ne kadar çok emerse o kadar çok meme uçlarına uyarı gidip süt üretimi oluyor.
Asyabebek72 AzraTalha inan 20 gündür yapışık geziyoruz diyebilirim sürekli emzirmeye çalışıyorum kuru dut da deniyeyim teşekkür ederim 🌸
Asyabebek72 Asyaveannesi04 ben de bugün sağma makinası sipariş ettim çok çabalıyorum inşallah güzel sonuçlar alırım
edafmo Asyabebek72 ben ilk zamanlar düzenli kullandım çok faydasını gördüm. Şimdi de sütüm azaldıkça içiyorum düzensiz olmasına rağmen hala işe yarıyor
naynini Asyabebek72 evet 🙄 emmiyor bebeğim, çekip çekip bağırıyor… Emmedikce sütüm de azaldı… Bilmiyorum psikolojik olarak çöktüm biraz bıraktı beni diye.