kayraninannesiiii H-d-u01 aynen canım 9 ayda zaten hastaneye gidicez kontrole doktor o zaman alır. Sağlık ocağına da vermek gereksiz diye düşünüyorum. Bizim de öyle çocuk mahfoluyor aşırı beyaz tenli ve asla bulamıyorlar. Strese girmekten vallahi karnıma ağrılar girdi. Ben de mi sorun var anlamadım gitti
1anne2velet Bu kan alımı size özel mi genel olarak mı isteniyor anlayamadım. Benim bebeğim de 8 aylık olmak üzere bizden istenmedi. Arada 20 gün gibi bir süre var madem sağlık ocağına sorup hastanede vermek istediğinizi söyleyin.
kayraninannesiiii 1anne2velet vallahi ben de anlamadım her sağlık ocağı farklı.. aynı olmalı kesinlikle. Sağlık ocağına söyleyeceğim hastanede vereceğimizi bakalım ne dicekler
Babyygtcn kayraninannesiiii benim bebeğimde 8 aylık 6 aylık anısına gittiğimde 8.ayında kan tahlili istiyoruz dediler. Geçen gün kendi doktorumuza söyledim 1yaşına kadar yaptırabilirsiniz ama istedilerse eğer yapalım isterseniz dediler yaptırdım. Parmağından aldılar kanı benim bildiğim damardan alınıyor ama anlamadım. Kan değerimiz düşük çıktı normalde 9 damla kullandığım kan damlasını 3 katına çıkardın doktorumuz bende sizin gibi evhamlıyım ama her şey evlatlarımız ve onların iyiliği için güzel anne sen kendini ne kadar üzer ve stres yaparsan bebeğinde o kadar etkileniyor malesef ❤
kayraninannesiiii Babyygtcn maalesef ki öyle. Stresten karnıma ağrılar giriyor oturup aglicam neredeyse. Herşeyden habersiz uyuması zoruma gidiyor. Aşırı duygusalim ağlıyorum zaten kan alınırken bir türlü asamadim bunu. Engel olamıyorum. 20 gün sonra zaten 9 ay kontrolü için hastaneye götüreceğim orda verdirmeui düşünüyorum 😞
1anne2velet kayraninannesiiii Kendini çok üzmemeye çalış önemli olan bebişin sağlığı buna da şükür Rabbim başka dert vermesin💖💖
CatBoy kayraninannesiiii Doktor kontrolümüz var gerek görürse orda yaptırıp size sonuçları getirebilirim diyebilirsiniz. 8-9 ay civarında rutinde yapılması öneriliyor. Hastanede damarının zor bulunduğunu yenidoğan bebek hemşiresi istediğinizi söyleyebilirsiniz geçmiş olsun.
CatBoy kayraninannesiiii Rica ederim bu süreçte bu şekilde yaptım bende hiç sağlık ocağında kan vermedik bende oğlumda hastanede yaptırıp sonuçları gösterdik.
kayraninannesiiii CatBoy ay ben de öyle yapayim yarın söyleyeceğimm iki yerde kan alinmasina hiç gerek yok yazık günah vallahi.
Ahsenumay kayraninannesiiii 9. Ayda kan tahlili yapılıyor benim kızım da 9 aylık oldu yarın gidecez vitaminlerini baktırmaya
asmom_ kayraninannesiiii bizden de 9. Ayında kan istemişti sağlık ocağı doktorum gerek yok 1 yaşında bakarız dedi
Mlk026 Sağlık ocağına doktor takipli olduğunu söyleyin bence bizim ebimiz biliyor sadece sonuçları onada yolluyorum o da takip ediyor.
kayraninannesiiii Mlk026 çok teşekkür ederim az önce sağlık ocağına söyledim sonuçları getirebilirsin dedi.☺️