Gamzeliff cananata01 çözüm bulabildiniz mi bizde beş aylik olucaz dört gündür böyle uyanikken yemiyor uyuturken vereyim diyorum anlıyor biberon değiştirdim yook,sulukla vereyim dedm yook,kaşıkla verdim yook çok zorlanıyorum 😔
cananata01 Gamzeliff tam anlamıyla düzelmiş sayılmayız öncelikle sakin olun mutlaka yapmışsınızdır ama onun seveceği şeyleri yapın dışarı çıkarın gezdirin duş aldırın ve en önemlisi uyku benim bebeğim uykusunu alamadığında yemiyor şuanda da yediği zamanlarda çok çok az yiyor mesela 180cc ayına göre normal olan ama maks yediği 90cc yiyince onunda yarısını geri kusuyor zaten
cananata01 hzdmm mamaya meyve sebze eklemeniz Doğru mu bilmiyorum sma mamanın üstünde eklenmemesi gerektiği yazıyor
hzdmm cananata01 bu bildiğiniz mamalardan değil süt şeklinde raporlu mama doktorumuzun önerisi ile bu şekilde kulkanıyoruz
cananata01 hzdmm diş dönemi normal olabileceğini söyledi kilo verme söz konusu olursa bişeyler yapcz artık hiç yemiyor değil ama çok çok az da olsa yiyor 25inde ek gıdaya başlıyoruz kaç aylıktı sizinki
hzdmm cananata01 bizimki komple bıraktı yemeyi gece çok zor oluyor aç olduğu için uyuyamıyor gündüz yine iyi kötü ağzına zorla birkaç kaşık bişiler sokuyoruz ama gece o da olmayınca çok zor inanın psikolojim kalmadı çok kötüyüm 4 ay 25 günlük