Ydln Kızlar sürekli kilo veriyorum 55 ile hamile kalmıştım 13 kilo aldım doğumdan sonra hızla kilo verdim şuan 51 kiloyum Hiç bir kıyafetimi kendime yakıştırmıyorum Her gören aaa ne kadar zayıflamışsın demesinden çok sıkıldım var mı önerisi olan 😣
Berilsmom13 Ydln 42 ile hamile kaldım 62 ile Doğuma girdim doğumdan çıktım 10 gün sonra 45 kiloya düştüm söyleyeceklerim bu kadar 🤷🏼♀️
Bssraa2 Ydln 48 ile hamile kaldım 57 ile doğuma gittim şuan 43 kiloyum hamile kalmadan önceki kilomdan da aşağı düştüm bana doktora git iştah açıcı bir şeyler versin dediler bilemedim kararsızım aslında yiyorum insanlar yemedğimi sanıyor galiba emzirirken zaten kilo veriliyor normal bir olay da bizler fazla vermişiz sanırım
Ydln Bssraa2 insanlar zaten sürekli aç olduğumuzu düşünüyor Git biraz yemek ye diyorlar benimde iştahım kötü değil ama kilo alamıyorum
Bssraa2 Ydln gece sütle bebe bisküvisi ye kilo aldırır demişti biri bana bilmiyorum ne kadar doğru da :)
KubeyHatun Bssraa2 Deniyorum. Çok ağır geliyor. Küt küt yiyemiyorsun. İnanılmaz tıkıyor :( 5 gündür uygulamaya çalışıyorum.
Melis_aslnn Ydln var İran hapı ama emzirdigimiz için kullanamıyoruz bende emzirmeyi bıraktıktan sonra kullanacm
Hnddd 69 ile hamile kaldım 79 ile doğuma girdim şuan 72 yım nasıl kilo verebilirim kizlar sizde bana diyin hele 😁🫣
Hnddd Ydln Keşke benimde gitse 🫣 hicbirsey anlamasam 😁 gel yer değiştirelim bende yiyip.yiyip kilo almamak istiyorum valla
Bssraa2 KubeyHatun bebek bisküvisini sütle mama gibi yapın öyle deneyin bir de daha lezzetli oluyor hem öyle :)
KubeyHatun İnsanlar şunu bilmeli ki, kilo almak vermekten daha zor. Küçük bir bardağa ne kadar su doldurabilirsin ki.. Ye ye ye diyerek olmuyor. O bardak hemen doluyor ve taşıyor. Ama kilo vermek çok daha kolay eminim. Bardağı boş bırak.. Bu kadar basit.
Hnddd KubeyHatun Emzirirken o bardağı ne kadar boş birakabilirsinki bence çok yanlış düşüncen almak kadar vermesi de zor
Feraye_ Ydln bende bu konudan muzdaribim önümüzdeki hafta içi sağlık ocağında kan değerlerime baktircam bı ramazanda daha çok zayıfladm ve bı turlu alamıyorum.zayif olmakta zor😂