Btlhk Sevgili anneler 2.5 yaşında kıvırcık saçlı bi kızım var doğduğundan beri mustela kullanıyorduk fakat banyoda sabunlarken saçları birbirine giriyor saçı matlaştırıyor haliyle taranması da güçleşiyor kıvırcık saç için şampuan öneriniz var mı
Aezgi Btlhk su an kücük gene bebek sampuanı kullanmalısıınız banyodan sonra dalinin sac spreyleri var onlar acıyor
Btlhk Aezgi Ben bebek şampuanı olarak mustela dışında acaba ne kullansam diye merak etmiştim içerikleri doğal olunca kıvırcık saçı daha da matlaştırıyor dalınin saç spreyi de tararken kullandım ama fakat pek fayda etmedi
Evrencakar Bebek için kıvırcık saça birşey öneremem daha minicik bebek şampuanı hariç birşey kullanmamanızı öneririm. Büyükler için seçenek çok zaten
Btlhk Evrencakar doğru haklısınız mustelaya devam edelim o zaman ben acaba bebek şampuanı olarak daha yumuşacak matlaştrmayan bir şampuan olur mu diye merak etmiştim
Damlalala Kilosu ve boyu gayet yerinde Btlhk merhaba ben ecowell kullanıyorum cok memnunum onunda içeriği temiz. Benmde kızımın saçı kıvırcık değil ama dalgalı yumusacık oluyor. Bu arada zor saçlar için tarak olarak tangle teaser öneririm