gokceshnn Merhaba anneler, 3 aylık bebeğim ve ben uyuz olduk. İlaçları düzenli kullanıyor verilen talimatları çok uygun yerine getiriyorum. Başından geçen var mı bu illetten ne zaman kurtuluruz ?
Hanifeelif gokceshnn canım bebeği biliyorum ama benim 6 yaşında kızım var duş aldıktan sonra durulamak için sadece beyaz sirke ile vücuduma sürdüm Her gün böyle uygulayarak kurtuldum
KumsalDerya gokceshnn ewet ben 9 ay çektim bebeğimde doğar doğmaz oldu çok şükür atlattık istersen kullandıklarımi tavsiye ederim dua edersin bana
KumsalDerya gokceshnn bebeğimin ilaçları özel bnm ayrı yetişkinler için o uyuz ilaçları fayda etmiyor sizden gecmezse bebekden asla gitmez
KumsalDerya gokceshnn bebek için bunu kullan kendine avromec al bebeğe onu sürme ama valla uyuzluk hemen gidiyor
KumsalDerya gokceshnn duş Jeli de vermişti onuda eczaneden aldım bunları da onun adını unuttum bulursam atarım
KumsalDerya gokceshnn tamam cnm yıka sür yıka sür yap sabah akşam uygula bir haftaua bebekden hemen geçer
Selen1234 Çok geçmiş olsun bebek kaşınıyor mu acaba? Bnm de eltimler olmuş uyuz birlikte zaman geçirdik bizede geçecek diye korkuyorum. Bebek kaşınıyor mu sizin
Selen1234 gokceshnn oy kuzum benim Rabbim tez zamanda Şafi ismi hürmetine şifa nasip etsin inşallah duamdasın kuzucukla 🌸
KumsalDerya gokceshnn öncelikle bebeği yikiyorsun sabah yikadin diyelim beyaz olanı nemlendirici sür aradan yarım saat sonra pembe uyuz kremini sür akşam tekrar yıka nemlendirici sür yarım saat sonra tekrar uyuz kremini sür bir hafta devam et sonra ara ver nemlendirici hep sür ama bebeği sabah akşam kesinlikle yıka havlusunu her kullanmaya yıka sakın bebeği yere koltuğu sizin eşyalara değdirme kolları bacakları açık olmasın ne kalın ne ince giydir ama kıyafetleri uzun saatli yıka kaynar çektiriyor kıyafetleri utule giydir kendin için şimdi resim atcam onu kullancan anlatcam
KumsalDerya gokceshnn kendin için de bunu veteriner al öncelikle duş alıyorsun bunu sür birgün beklet sonra yıkan 3 gün yap birgün ara ver 3 gün yap birgün ara ver bende 3 günde geçti sizden nasıl geçer bilmiyorum ama hemen geçiriyor birdaha bulaşmıyor ben bununla kurtuldum ablamın eltisi tavsiye etmişti bebeklere sürme çocuklar sürebilirmis birşey olmuyor Muş
KumsalDerya gokceshnn duş Jeli de o beyazın jelini al 1500tl buluyor ama degecek emin olun ki böyle devam et bitene kadar bebek için
tatlisert KumsalDerya fiyatı nedir acaba.bende aşırı yok ama hafif kasinmalaeim oluyor bana da eşimden geçti.🙄