Gamzeozbs Bal_prenses Maşallah hislerimde yanılmadım şuana kadar erkek kız çoçuklarına nazaran erkek çocuklarının gelişimi daha önce daha belirgin olur vücudu sağlıcakla gelsin öğrenirseniz burda beklerim 🥰
Bal_prenses Gamzeozbs hisleriniz tahminleriniz çıktı yani 😇 valla bizde çok merak ediyoruz cinsiyeti ablamın bir.kizi var sağlıklı olması önemli olan ama her iki meyveden tatmak istiyor insan. Cinsiyeti öğrendiğimde mutlaka yazacağım size 🥰
Gamzeozbs Bal_prenses evet ben öncelerde hep rüyamda gördüm sonrada ultrasonda görünce dedim oğlum olucak Elhamdülillah sağlıcakla oldu Allahım iki duyguyuda nasip etsin hem kız hem erkek bende ilerde bir kızım da olsun isterim 🥰
Bal_prenses Gamzeozbs ınşallah nasip eder bir kızınız olur 😊 ablamın bebeğinin ultrason resmini erkek olrak tahmin ediyorsunuz kesin değil mi çünkü happy momda flan çoğu kişi kız diye tahmin etti 😇
Bal_prenses @Gamzeozbs doktorumuz tahmin bile yapmado erken diye siz oğlumuzu kaçıncı haftada öğrendiniz erkek bebek erken belli olur diye biliyorum
Ahilal Bal_prenses Allah analı babana büyütsün inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah