Defnesa Smnrsmnr Ankara’da hangi hastaneler veriyor bilgi verirmisiniz benimde almam lazım iş yerim tamam al dedi hastane bulamadım verecek
Smnrsmnr Defnesa ben en son oradan aldım martta işe başladım . 1 aylık Ayşe Hanım diye bir doktor verdi hiç görmedim yazdılar aldım çıktım. Sadece muayene ücreti ödedim. Sonradan değişti ise bilmiyorum
Denizanasi92 olmezbusra11 ben önce normal rapor sonra heyet raporu aldım canım sorun olmadı dönemi kapatmıştım öyle
Y_oo Bende yeni atandım da daha başlamadım bu hafta başlayacağım bebeğim 2 aylık 8 haftalık doğum sonrası izni var ya o bitiyor 8 hafta da doğum öncesi iznini şuan kullanabiliyor muyum acaba
CaglaMenessa Y_oo eğer atanmadan önce doğum yaptıysanız doğum izni kullanamıyorsunuz diye biliyorum bir arkadaşım böyleydi özel hastaneden rapor alarak geçirdi 6 ayını
Metehan__annesi olmezbusra11 soruyu soralı iki hafa olmuş ama belki yardımcı olur.nisanda doğum yaptım.8 hafta analık izni sonrası kendi kadım doğum doktorundan 10+10+10 şeklinde tek hekim raporu aldım.(çünkü tek ekim bir seferde 10 günlük verebiliyor)daha sonra 1 ay yıllık izin aldım.Haziran 2024 de başlayacağım kısmetse.
CaglaMenessa olmezbusra11 özel hastaneden heyet raporu alabilirsiniz ama veren doktoru bulmak lazım ben 2 kere aldım 45 gün 45 gün
DAO olmezbusra11 Normal olarak 40 güne kadar rapor hakkınız bulunur. Bir dr normal şartlarda 10+10 olarak rapor verebilir. 10 gün ve üzeri olan raporlar heyet diye geçer ve sınır olmaz fakat heyet için en az 3 hekim imzası gerekir. Sağlık ocağından veya özel hastanelerden 3-5-10 günlük raporlar ricayla alabilirsiniz. Üstü meşakatlidir tanıdık gerekir 🌸