Sevoinci designofflove ne güzel anlatmışsınız☺️Ama insan yoruluyor işte yine de yemek yemeye vaktim yok nerdeyse
Tgkaneses Sevoinci valla ilk bebeğim bir de erkek her gün yeni bir keşif hem ona hem bana bakalım daha neler yaşayacagız
Tatli_Bir_Anne_ Sevoinci gaz sancısı varsa bastırmak için emebilir veya reflu varsa bastırmak için emebilir , benimkisinde ikiside vardı. Devamlı emmek isterdi hatta o süreçte emzik tutmaya alıştı emme isteğinden dolayı. Ağzına emzik verin göğsünuze yatırın
Sevoinci Tatli_Bir_Anne_ gazlı bi bebek normalde ama artık baya azaldı kendisi çıkartıyor çok şükür ☺️ O yüzden mi yine de bilemiyorum
Dygusen Sevoinci ya ne güzel işte ben ikizlerimi emzirdim devamda ediyorum ama küçükken keşke onlar bırakana kadar canım çıkana kadar emzirseymişim diyorum nolur emzir benimkiler 6 ayları bitti hastalar hep ve sütümde azaldı
Sevoinci Dygusen emzirmeyi kesmem asla olduğu sürece emziririm iki günlükteki değişimi çok farklı gelmeye başladı
Ci2017 Sevoinci ah ve bacım sorun ettiğin şeye bak benimde bebeğim emmiyor ben napcm diyorum şikayet etme cidden ilk 1 ay çok güzel bir emme geçirdik sürekli memmemdeydi şuan 3 aylık 2 aydır savaş veriyorum beni emmiyo beni emmedigi gibi kaşık biberonla verdiğim sütü de yutmuyo agliyo çok zor bi durum
Sevoinci Ci2017 doğru söylüyorsunuz,şu ara hiçbir şeye yetişemiyorum o da beni biraz strese sokuyor ondan böyle hissediyorum sanırım
Duygu1629 Sevoinci ozman sadece sizi istiyordur sağlığı yerindeyse keyfini çıkarın emdikçe baginiz daha çok güçlenir sevgiyle büyütün bende keşke yapisipda emse biraz daha yalvarıyorum neredeyse iki dk anca emiyor
Sevoinci Duygu1629 keşke sizin de istediğiniz gibi yolunda gitseydi her şey ama bazen elimizden bir şey gelmiyor maalesef 😔
Ist2121 Sevoinci kiz sen hala neye hayiflaniyorsun gece 1kez uyanan ve kendi uyuyan bebegin var. Daha ne olsun. 18aylik saat basi uyanir emmek icin. Gece 12den once uyumaz.. ya ben sana imrendim suan acikcasi
Ezelaysen Sevoinci benimkide 1 hafta sonra tam 3 aylik olucak memede resmen savas veriyoruz kafasini okadar cok oynatiyo ki memeyi buldurmakta zorluk cekiyorum sonra kiziyor agliyor derken hadi başa dönüyoruz birde gunduz uyukumuz hic yok sizin nasil acaba gunduzleri uyuyormu
Sevoinci Ezelaysen benim gündüzleri çok güzel uyuyordu tam olması gerektiği gibi ama dediğim gibi iki gündür otuz dk kırk dk uyuyor direk meme şu an meme ve uyku gidiyoruz devamlı aynı 😂ama uykuya direk dalmıyor savaşıyor resmen mesela 5 gündğz uykusu yaparken şimdi 3 yapıyoruz huysuzlanıyor o yüzden