Minico Nursena0606 Dilediğim yorumu yapmakta özgürüm sadece siz araştırmıyorsunuz hepimiz anneyiz hepimiz evlatlarımız için doğru olanı yapmaya çalışıyoruz doktor önerisi ile kullanılan bir yağ bu.
Nursena0606 Minico “Sanmıyorum ” Fikir içerir. Doktor önerisi ile kullanıyorsan onun söylediğini yaz.
Minico Nursena0606 Aynı zamanda propolis içinde erken ergenlik tehlikesi mevcut bu gibi ürünler düzenli her gün kullanılmamalı zaten
Minico Nursena0606 Nursena0606 Post sahibi siz misiniz? Hayırdır? Neyse sizin gibi üslup bilmeyen kişilerle konuşmak zaman kaybı
Nursena0606 Minico üslup bilmeyen???? Post sahibi değilim. Yalnız konu fikrinizi içerebilecek bir konu değil. Ben de sizi uyardım. Neye uyarıyorsun? Biliyorsan söyle bilmiyorsan sus. Bence, sence diye bir şey yok. Bilgi var.
Alperenim_talhamm Canım ben kullanıyorum çok faydasını gördüm. Peygamber efendimiz(s. a. s) çörek otu yağı ve udi hindiyi çok övdüğünğü duydum hoca kız kardeşimden. Sabah akşam kullanırsan doğal antibiyotik özelliği varmış ben çok memnun kaldım şu an oğlum hasta ve kullanıyorum. Pekmezin üstüne 1 veya 2 damla akıtıp veriyorum. Burun içinde suyla seyreltip burnuna fıs fıs yardımıyla sıkıyorum çok fayda ediyor. Etrafımda kullananda çok.
Dygsnk Alperenim_talhamm merhaba keçiboynuzu özüne de aynı sekilde kullanabilirmiyiz bende bilmiyodum kuzenim verdi banada suanda boğaz enfeksiyonu geçiriyorum kullansam iyi gelirmi daha önce hiç kullanmadım
Alperenim_talhamm Dygsnk Keçiboynuzu özünü bilmiyorum canım hiç kullanmadım. Ben kozalak şurubu, udihindi, çörekotu yağı, gülhatmi, ıhlamur. Bunları kullanıyorum faydalarınıda görüyorum Allahıma çok şükür.
Alperenim_talhamm yanikkozaanne 20 aylık sabah akşam 1 çaykaşığı pekmeze 1 bazen 2 damla katıp veriyorum 7 gün veririm genelde. iyileşince bırakırım hasta olacağını anladığımda tekrar aynı şekilde veririm.