08092019yusevoyigit Arkadaşlar süt alerjisi belirtileri nelerdir söyleyebilir misiniz. Oğlum 51 günlük ve kakası sümüksü ve gürültülü yapıyor
Mavisever 08092019yusevoyigit benimkide gürültülü yapıyo 1 ay 29 günlüğüz ama alerji bişeyi yok gürültüyle alakası varmı bilmiyorum 🤷♀️
Damlas 08092019yusevoyigit kaka olmak zorunda değil canım. Gürültülü gaz, kaka , ishal, aşırı gaz, karın ağrısı var. 5 ay sonunda anlaşıldı süt alerjisi. Meme reddi kilo kaybı yok kan yok
Dilaraa 08092019yusevoyigit her bebekte belirti farklı cnm benim kızımda kendi kakasını yapmıyordu ve ben müdahale edip yaptığında hep yeşili böyle anladık, en iyisi alerji uzmanı bir doktora danışman
08092019yusevoyigit nehirinannesii yüzde kızarma gaz çıkaramadığı da oluyor genellikle ama onun dışında yüzünde minik sivilce gibi noktalar var
14senam_06 08092019yusevoyigit onlar isilik olabilir yani sıcak geldiği için bebek te oluyor benm bebeğim de de olmuştu bebeğe sıcak gelmezse geçiyor. Belki budur o sivilce GB dediğiniz İnternet yazın isilik nedir diye resmini bakın aynımı bbek te ki gbi
08092019yusevoyigit Damlas evet aşırı gaz var sürekli ağlıyor çığlık çığlığa gürültülü kaka yapıyor bilemiyorum ya
Giz3mm Burun tıkanıklığı ve hırıltı , sesli ve fışkırtarak kaka yapması Vücutta döküntü , yeşil ve mukuslu /kanlı kaka aşırı huysuzluk ve sürekli ağlama , uykuya dalamama bunlar benim bebeğimde olan belirtilerdi .Doktor süt alerjisi dedi
08092019yusevoyigit Giz3mm evet ya hiç bitmeyen gaz başladı bu bir haftadır ve hırıltı var kakasını gürültülü yapıyor gaz çıkarsa bile ağlıyor peki kan testinde mi anlaşıldı alerji
Mavisever Giz3mm dediklerinizin hepsi var sadece kakasında kan yok döküntüde yokda şu gürültülü kaka yapması aklıma takılıyır
Damlas 08092019yusevoyigit kan olmak zorunda değiş yazacaktım, yanlış yazmışım.şüpheleniyorsan alerjiden anlayan bi doktora git csnım, birçoğu anlamıyo. 5 ay sonunda anca bi doktor buldum derdimi anlatacak. Hafif bir süt alerjisi olabilir, süt ürünlerini kesip bakarsın. Ya da probiyotikle bağırsakları düzenler vb
Cnszeze 08092019yusevoyigit bu söyledikleriniz benim kızda da vardı. Ayrıca emzirirken yüzü kız arıyordu. Ayrıca kızım çok huysuz Du. 53.gğnde diyete başladım. Diyetle beraber kızım melek oldu.
Cnszeze 08092019yusevoyigit bu belirtilerden anlamadım ama alerji olduğunu. Doktor sma mama başladı mama vermemiz ile çocuk kurdeşen döker gibi kabardı. O zaman anladım. Bütün hayvansal ürünleri kestim yani içeriğinde olanlarda dahil. 15 gün kadar yemedim sonra yumurta denedim kaka bozuldu isilik çıkardı. Tavuk dana eti denedim onlarda da bozuldu. Fıstık susam denedim bozuldu. Ama deneme yöntemi çok zor. Doktorun ile görüş o bir yol göstersin sana