Deletedmom_41 marinelife Az önce bitanesine şahit oldum kilo yazılmış parantez içinde nazar değmesin diye belirtmiyorum denmis bana çok komik geldi e zaten yazmışsın kiloyu djjsjs
marinelife Deletedmom_41 akız zaten gözümüze sokmak için söylüyorsun ya ne nazar korkusu deseydin hsjshs
marinelife sadeturkvatandasi ay nerede nolur söyleyin ben de tartışayım sinirimi atayım😂 ben de geçen bi post açtım meme mama veriyorum kilo alımının ne kadarı mamadandır diye biri gelip bebeğinin kilosunu yazmış 😂
sadeturkvatandasi marinelife ay amaan boşver uğraşmaya değmez ben ağzının payını verdim hepiniz adına😂🤓
Deletedmom_41 marinelife Gerçekten ordan bakınca saf gibi mi gozukuyoruz diye sormamak için zor tuttum kendimi 😄😄
Beriska marinelife bir de şey var endişeli bir anne post açmış. 18 aylık boyu 80 cm doktor biraz kısa dedi endişeleniyorum diye cevap olarak üzülme canım benim ki 8 aylık 85 cm her çocuk farklıdır yazıp teselli veren?! Arada 10 ay var bu nasıl teselli hahsjdj. Tamam en iri çocuk seninki
Flamingom marinelife ben dün burada meme gördüm sonra silindi gözlerim beynim maruziyetten aklıma geldi 😂
Ymkftm Duygularıma tercüman olan bir post olmuş 🤣 Allah’ın gucune gider ne bu kibir insanlardaki ya , deliriyorum. “Doktor iyi dedi ama ben size de sorayım” diye post açanlar biz doktordan daha bilgiliyiz çünkü shhshs
PembeBattaniye Kendi psikolojileri bozuk bizimkiler de bozmaya çalışıyorlar valla kızım 2ay 20 günlük hayır bi de meme mama gidiyoduk 1hafta önceye kadar acaba diyodum bebem çok mu zayıf sonra dedim saçmalama ayten