02aras bayanlar siz de de sezeryan dogum yaptiktan sonra bel ve sirt agrilariniz oldu mu biraz fazla yurusem veya disari cikip gelsem hemen bir bel sirt agrim oluyor
Seymalvina 02aras özellikle bebeğimin altını değiştirirken eğildiğim zaman ve yatakta yüzüstü uyuyakaldığımda tekrar surt üstü ağrıdan döneniyorum önceden böyle değildi 4 buçuk ay oldu Doğum yapalı umarım kalıcı değildir 😞
Brkgl0605 Benim sırt ağrım acayip oluyor,35 gün oldu Doğum yapalı 2 haftadır başladı bu durum,sırtım göğsüme de vuruyor ve beni öldürüyor ağrısı direkt acillik oluyorum,sezeryandan mı diyorsunuz siz kızlar? Ne zaman ve nasıl geçecek bu ağrılar bilen var mı 😥
Selhan Seymalvina Aynı durumu yaşıyorum 4aylik olduk bizde bide üstüne hamileyken olan doğumdan sonra şiddetlenen kuyruk sokumu ağrısı eklendi oluyomu sizdede😶
Hande 02aras maalesef canım seZaryenin en büyük etkisi bu oluyor bel ve sırt ağrısı kendimize sürekli dikkat etmek zorundayız artık 🙇🏻♀️
balcicegin_annesi 02aras bende ileri derece bel fıtığı olmasına rağmen belim ağrımadı şükür 39 gündür Doğum yaptım sadece sol omuz kısımdaki boyun tarafım ağırlaşıyor oda bebeğe süt verince o kadar sola büküldüm ondan olabilir
Zeliha 02aras malesef en ufak bi terde ruzgarda belim.cok.agriyo bide ben spinal oldum belden uyuşmalı