Derin_Deniz Merhaba anneler ☺️ Kızım 27 günlük oldu , mama takviyesi alıyor günlük en fazla 3 öğün 60 cc mama veriyorum . Kulağıma birkaç kere su vermem gerektiği bilgisi geldi , doktora sormadım ama size doktorlar vermelisin dedi mi acaba? mama yiyen bebek su içmek zorunda mı ?
deletedmom4842 Derin_Deniz Bende mama verilen bebeklere su verilmeli diye duydum gerçi ben mama pek vermiyorum ama yine de günde bir kaç çay kaşığı su veriyorum
TospikDefneninAnnesi Derin_Deniz bende mama takviyesi yapıyorum. Ağız içinde pamukçuk olmasın diye 2 çay kaşığı su veriyorum zaten yarısını tükürüyor. Benimde kızım 20 günlük. Hastanede emzirme hemşiresi ve doktorlar öyle demişti.
Arvenceren Derin_Deniz bn veriyorum önce meme mama smdi sadece mama 4 aylk oldu 1 2 aylıkken mamadan sonra 1 çay kaşığı veriyodum smdi günlük 30 cc veriyorum
DerenGrkemYetiker Derin_Deniz biz de sadece mamayla besleniyoruz. Ek gıdaya başlamadan önce doktorumuza sormuştum. Adam sesli güldü “mamayı meyle hazırlıyorsun” dedi.
Derin_Deniz TospikDefneninAnnesi Tamam bende bi kaç çay kaşığı vereyim mi diye düşündüm ama bi taraftan da kararsız kaldım , teşekkür ederim 😊
Salih0544 Derin_Deniz yani zaten veriyorsun demek istemiş herhalde vermekte bi sakınca yok gibisinden😁
DerenGrkemYetiker Derin_Deniz aynen vermeye gerek olmadığını bebeğin zaten bol bol su aldığını ve ekstra ihtiyacı olmadığını söyledi.
Derin_Deniz hirayse ElifKaratas Gurbettebianne Eymenim18 DerenGrkemYetiker Zeliha Teşekkür ederim hepinize, bende günde birkaç çay bardağı vereceğim 😊❤️
Eymenim18 DerenGrkemYetiker sanirim bu konuda doktorlar ikiye ayrilmis kimi ver kimi verme diyor ben doktora sordugumda 6 aydan once verilmiyo dedi ama acil doktoruna gitmistik o sirada sordum.
ElifKaratas Derin_Deniz bizde 29 günlük olduk pamukçuk oldu dili hergün günde 2 kez emzirmeden önce karbonatlı suyla gazlı bezle temzleyip emzirdikten sonra da gümde 1 kez 2 çay kaşığı su veriyorum
hirayse Ben hic mama vermemis biri olarak günde 5 cay kaşığı kadar veririm ve kızımda içer suyun neye zarari olabilir ki cok sıcaklarda doğdu birgün cok huzursuzdu anneme dedim acaba susamis mi 1 aylıkti tereddutte kaldik versek mi diye 2 cay kaşığı verdim yavrum kana kana içti oda insan susuyor haliyle o günden sonra hep verdim