Merveahmettoprak Doymuyor mu sizce sütüm var 10 günlük sürekli emmek istiyor mamayı bıraktırmaya çalışıyorum gece ve gündüz vermeye çalışıyorum sadece
devrim3012 Merveahmettoprak yeterli çişli bez var mı ona bak canımm😇 yenidoğan bebişlerin emme refleksi var seni kokunu istiyor korkma ❤️
eedu Merveahmettoprak eğer gazı varsa ağlayıp emmek ister bebekler sadece aç olduğunda değil acısı olduğundada memede sakinleşir gazı olabilir bebeğinizin benim bebeğimde öyleydi. Biogaia ve sab simplex bu iki damlayı 1 ay boyunca düzenli kullandım ve kurtulduk
Merveahmettoprak devrim3012 sağolun alakasız ama doğduktan sonra sağlık ocağına gitmemiz gerekiyor mu
devrim3012 Merveahmettoprak arayıp doğdunu belirtmeniz lazım illa ilk günler gitmeniz şart mı bilmiyorum cünkü benim oğlum 20 güne kadar yoğun bakımda kaldı sonradan gittim ben ama asıları vs oluyor her türlü çağıracaklar
Birtugbaaaa Günde 4 5 bez değişiyorsan doymustur. Sürekli emmek istemesi güvende hissetmek sadece. Yani karnı doyuyor ama anneye doymuyorlar🥰 akşam 6 dan gece 1 kadar göğsümde tutuyordum zor ama çok güzel bir his❤
Merveahmettoprak Birtugbaaaa bende öyle yapıyorum mama kullanıyoruz arada bi onu bıraksın istiyorum çünkü sütüm indi :)
Birtugbaaaa Merveahmettoprak özelde doğum olduysa haberleri olmuyor sanırım saglik ocağının ben doğum yapınca hemşiremize haber vermiştim oda hemen gün belirleyip çağırmışti sizde bilgi vern sonrasında zaten saglik ocağı her ay cagiriyor aşı ve takip için
Rene Merveahmettoprak benim oğlum 15 dk bi emmek istiyodu kokunu arıyo çok normal emmesede memede kalmak ister memede uyumak ister bizdede öyleydi
zynp-1994 Merveahmettoprak nasıl takip etmediler sağlık ocağından ben doğduğunu bildirdik o gün geldiğinde kaç defa aradılar getiriyorsunuz değil mi diye hemşiresi orda benden daha çok takip ediyor 😅