momylerce Elaaras Bosch tabiki, bu ferrariyle Toyota karşılaştırması gibi olmuş. Alman malını yıllarca kullanırsın. Kayınvalidemde 30 senelik Bosch var . Benimde tüm beyaz eşyam Bosch , çok memnunum canavar gibi
PatronBebek momylerce benimde tüm beyaz eşya bosch. Ama hiç memnun değilim bulaşık makinesi hiç güzel yıkamıyor. Servis çağırdım garantisi devam ederken problem bizden kaynaklanan birşey değil. Yinede ücret istediler. Aşırı ilgisizler. Arçelik öyle değil
momylerce PatronBebek gerçi ne var biliyor musunuz bazı şeyler de şans oluyor , Altus dersin dandiktir ama canavar gibi bulaşık yıkıyor yeri geliyor . Miele alma maddi gücünüz varsa piyasanın bir numarasıdr 😂
Hayatbanavaykikivayvay PatronBebek bilemedim benimde butun esyalarim bosch ama hepsinden cok memnunum. Sans isi sanirim
Minel-inannesi Elaaras evdeki butun beyaz esyalarim bosch gayet memnunum ama beyaz esya isi sans isi dedikleri dogru
Elaaras Peki Bosch un program sürelerinin uzun olduğunu ve daha çok enerji sarfettiğini söylüyorlar doğru mu?
momylerce Elaaras uzunu da var kısası da var, seçenek çok, en uzun programı seçip eko moda bile alabiliyorsunuz . A+ olunca çok yakmıyor, ama kurutma makinesi ohoooyyyy
Mira__ Ben hep Arçelik kullandım. Tekrar Arçelik almak istedim herkes dedi ki Arçelik eski Arçelik değil adı kaldı geriye derken Profilo aldım biraz çamaşır makinesi de ikna etti beni kocam da zorladı biraz derken hayırlısı bakalım pazartesi kurulacak.
AdaPrenses Daha ıkı gun once arcelık aldık ınanın daha once kullandıgım makıne degılmıs.harıka bayıldım
Kaybolan Elaaras Arçelik 9147 çamaşır makinem kendisinden nefret ediyorum en küçük lekeyi dahi çıkarmıyor bulaşık makinem de Arçelik ondan iğreniyorum bardakları benim koyduğumdan daha kirli çıkarıyor çok üstün yetenekli serviste geldi parçalarını değiştirdi yine aynı halt buzdolabımı Bosh aldım o da sebzelik kısmından donduruyor beyaz eşya kesinlikle şans işi ve ben en şanssızı seçilmişim 😂
MiraySu55 Elaaras beko ☺️🙏 arçelik ile aynı firma zaten tek farklı bi tık daha iyi ve uluslar arası satışı var arçelik idi makinem beko aldım hem çamaşır hem kurutma yeni çokta memnunum