Ataalp2 Bayanlar 5 aylık oğlum gece 3 kere kalkıyo ağlayarak emiyo sızın kaç kere kalkıyo normal mi acaba yoksa sutum yetmediği için doyamadığı için mi uyanıyor bilgi verır mısınız acaba
Tugbaf Ataalp2 canım gayet normal benim oğlum 6 ay 4 günlük 3 kere kalkıyor emmiyor ama bence normal bezen 2 kere bezende 3 kere kaldığı oluyor bu ara yemiyor dişten dolayı ama bence normal
Gyed Ataalp2 6 ay 4 günlük kızım 3.4 5 kere kalkıyor emiyor geri yatıyor bizim damaklarda iyice kaşınıyor birazda ondan huysuz
Mrymfhmi Ataalp2 çok normal canım benim oğlum da 4 ay 12 günlük . 4 defa kalktığı da oluyor. Anne sütü ile besleniyor sadece . Ne kadar büyüdüler de okdr çok huy değiştiriyorlar . Öncesinde akşam uyanıdrdı sabah 6 da uyanırdı
Elvn94 Ataalp2 mama verme canm mama versende kalkcak anne sutu gbisi yok keske olsada bn emdrsm ama yok mama iciyo ona ragm3n kalkyo yani bosuna sutunden mahrum etmr brbsini
Drysmsn Doktorlar 6 aydan sonra alıştığı için uyandığını söylüyor yoksa 10 11 saat ac kalabilirmiş gece uyuyarak