findikbrnlu0_ ikiKudurukAnnesi benim doktorum önerdi hiç uyumayan bir çocuk çünkü o da önermek zorunda kaldı diyelim 5 damla veriyorum ama her gün değil 2 3 haftada bir falan o da uyuşturmuyor aslında uykuya geçmesni kolaylaştırıyor yani hemen tak dye çocuk uykuya geçmiyor direnmesini azaltıyor. Bende böyle post açmıştım önceden çoğu insan kullanıyordu
-_-hUysUzvetatlikadin ikiKudurukAnnesi bu forumda biri uzunca anlatmıştı bende almayı düşünüyordum gala düşünüyorum ama aklıma geliyor yok aman diyorum zararlıymış kendin papatya çayı yapsan azıcık bir kahve fincanı içse daha iyiymiş
Sinem61 ikiKudurukAnnesi çocuğu uyutmak için kullanılan her şey zararlıdır demişti bir doktor. Ben hiç kullanmadım sadece okuduklarımdan yola çıkarak yazdım . Arkadaşlarımdan Melisa çayı , papatya çayı ve ıhlamur deneyenler olmuştu hepsi fayda gördüğünü söylüyor isterseniz böyle bitki çayı deneyin önce yine olmazsa son çare onu kullanırsınız
Mervebthn Ben uzun zamandır kullanıyorum doktorumuz tavsiye etmişti hiç bir sıkıntı görmedim şahsen çok da memnun kaldım bitkisel olması güzel. yurt dışında çok yaygın malum hamilelikte bir sürü vitamin folik asit çocukları hyper aktif yaptı..
Mervebthn ikiKudurukAnnesi he yok yanlış anladınız benim doktorum tavsiye etmişti kızım için ben o yüzden kullandım
GiybetReis ikiKudurukAnnesi burda içeriklerini paylaşarak zararlı olduğunu anlatan kişiler var . Ama bizim doktorumuz zararı olmadıgını söyledi. Neredeyse tüm çevrem kullanıyor doktor önerisiyle. Evde var hala bizim. Aşırı çaresiz kaldığım günlerde kullandım.
ikiKudurukAnnesi GiybetReis yani tabiki her gün kullanmıcam bende uyumadıgı günler peki etkilimi gerçekten
GiybetReis ikiKudurukAnnesi sakinleştiriyor uykuya geçişi kolaylaştırıyor ama sık uyanma konusunda pek bi etkisi yok😊
Esraerol-geldi ikiKudurukAnnesi ben kullanıyorum memnunum uykuya geçişini kolaylaştırıyor bebeğim 2aylık zararlı bir şeyi doktorlar neden önersin
tekbasimabakiyorum Esraerol-geldi iki aylık bebekte mi kullanıyorsunuz? 🤔 Çok küçük daha, vücutları ne ki ona gerek duysun
Kbrbisi28 Bize doktorumuz onermisti bebegimiz cok hareketli ve uyumuyordu damla sayisini doktor ayarladi bir sure kullandik artik biraktik uykusu olunca direnmiyor artik
Esraerol-geldi Aycablcn ilk kullanmadan önce hayatta yatmazdı sabahı sabah ederdik geceleri 5damla veriyorum 1saat sonra uykuya dalıyor
Esraerol-geldi tekbasimabakiyorum evet 5damla veriyorum uykuya geçişi kolaylaştırıyor sadece geceleri veriyorum bende farkındayım ama insan tükenince çözüm arıyor çok araştırma yaptım ne kullanabilirim diye baya kişiye sordum herkes önerdi bi sıkıntısını görmedim
35lavanta Esraerol-geldi 2 aylık bebek için fazla fazla erken kaldıki doktorlar firmalarla anlaşma imzalıyorlar biliyorsuz değil mi 😅
Esraerol-geldi 35lavanta bacım biliyoruz da insan tükenince çare arıyor Allah’a şükür bir zararını görmedim gece sıfır uykuyla duruyorduk sadece uykuya geçişini kolaylaştırdı hayatta uykuya dalamıyor düşün sabaha kadar bebek arabası ile kendi oturduğumuz semtti eşimle turluyorduk yolda uyuyup kapının önüne gelince diriliyordu 😂
35lavanta Benim kızım gece çok çok sık uyanırdı 2.5 yaşındaydı ozmaan doktorumuz papatya yada melisa çayını düzenli kullanabilirsin demişti